Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Prihlásenie do lunárneho kalendára

Publikované 01-01-2017 6271
Obľúbené0

Ľudia odjakživa vnímali a sledovali lunárne vplyvy a rešpektovali ich pri rôznych dôležitých činnostiach, rozhodnutiach a starostlivosti o svoje telo a dušu. Ak mesiac dokáže pohnúť vodou v mori, verte, že má vplyv aj na náš organizmus a jeho časti.

Tak ako plynie mesiac po oblohe, ovplyvňuje vždy určitú časť nášho tela. Tú časť tela, na ktorú mesiac práve pôsobí je vhodné ozdravovať rôznymi spôsobmi, pretože práve vtedy bude výsledok intenzívnejší. A naopak, ak budeme nevhodne zaťažovať organizmus v období, ktoré na to podľa luny nie je určené, následky budú o to horšie.

Aj pre Vás môže byť lunárny kalendár neoceniteľným pomocníkom. Odberateľom lunárneho kalendára ho posielame vždy v pondelok a nájdete v ňom informácie na celý týždeň ohľadom vášho zdravia aj vplyvu na psychiku a tiež rady a tipy čomu sa máte venovať a čomu radšej vyhnúť :)

Vaše adresy NIKDY nedávame tretím stranám a správame sa k nim s úctou. Od nás nebudete dostávať spamy, ani zbytočne veľa emailov. Prinášame len hodnotné informácie o ktoré ste si požiadali.

Dôležité: Správy posielame maximálne raz týždenne. Dôležité je, aby ste si uložili našu mailovú adresu info@babickinazahrada.sk do adresára vo svojom mailovom prehliadači (outlook, gmail, azet,...) aby ste o naše cenné články neprišli, veľmi často totiž končia nechtiac v spame a takto tomu môžete predísť. Ak vám maily napriek prihláseniu neprídu, kontaktujte nás na info@babickinazahrada.sk a zistíme, kde je problém (obyčajne sa len pomýlite pri vypisovaní vašej mailovej adresy).

Z odberov sa môžete kedykoľvek a jednoducho odhlásiť - link na odhlásenie budete mať v každom našom maili. Vaša mailová adresa je u nás v bezpečí a neposkytujeme ju tretím stranám. Sme zaregistrovaní na úrade pre ochranu osobných údajov SR.

Viac o tom, ako chránime vaše osobné údaje sa dočítate tu: https://babickinazahrada.sk/content/33-gdpr-ochrana-osobnych-udajov

1 Komentár
  • Da** ******va

    Da** ******va 24-04-2017

    dasahudak@gmail.com
Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa