Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Zaváranie a konzervovanie

Urodilo sa vám tento rok vo vašej záhrade niečoho prebytok? Máte dobrý zdroj na kvalitné ovocie, či zeleninu? Neváhajte a spravte si zásoby na celú zimu, určite to neoľutujete a potešíte sa zakaždým, keď v zime otvoríte svoju špajzu. My vás naučíme ako šetrne konzervovať zeleninu a ovocie tak, aby si zachovali čo najviac zdraviu prospešných látok pre náš organizmus.

Kvasená zelenina PICKLES - účinná podpora imunity a zdravia

NapísalMilka 2579 18-11-2020
Obľúbené
Kvasená zelenina je plná vitamínov C a B, mnohých minerálov a enzýmov v ľahko prijateľnej podobe a tiež dôležitých živých baktérií kvasenia, čo sú prirodzené probiotiká
Čítať ďalej

Kvasená kapusta? Máme recept na tú najlepšiu!

108078 21-11-2017
Obľúbené
Jedným z najtradičnejších zdrojov vitamínov v zime je aj kyslá kapusta. Pripraviť si ju môžete aj v obmedzených podmienkach bytu. Ako? Našli sme pre vás tie najlepšie tipy na kvasenie kapusty.
Čítať ďalej

Rakytníkový sirup vyrobený doma

NapísalEvka Francová - Kuchařka ze Svatojánu 1 26523 22-09-2016
Obľúbené
Instantná dávka vitamínu C, ktorá vám bude dopriata v tomto skvelom kyslastom sirupe, vás postaví na nohy počas začiatkov ochorení dýchacích ciest, či nádchy.
Čítať ďalej

Jablčný ocot

6 58227 16-09-2016
Obľúbené
Ocot vyrobený z domácich jabĺčok je tým najlepším liekom na mnohé ochorenia. Pomáha pri čistení krvi, pretože zvyšuje zrážanlivosť a podporuje tvorbu červených krviniek.
Čítať ďalej

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa