Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Články a zaujímavosti - prihlásenie na odber

Publikované 01-01-2017 4190
Obľúbené0

Ak vás zaujíma zdravý životný štýl ako celok a chápete, že človek nie je zdravý len tým, čo dáva do seba, ale aj tým, čo si nanáša na pleť, ako trávi svoj čas, čo číta, ako sa vzdeláva, napreduje, ako zmýšľa, aké návyky si vytvára...

Ak vás zaujíma to ako spracovať bylinky alebo detoxikovať doma a zdarma bez drahých zázračných tabletiek a veľa veľa ďalšieho, odporúčame prihlásiť sa do tohoto nášho pravidelníka - občasníka :)

Nájdete v ňom z každého rožka troška - zaujímavý článok, dobrý recept, odkaz na produkty, ktoré by sa vám práve mohli hodiť, videá z našich prednášok, rozhovory s Babičkinou záhradou v časopisoch, predstavenie nového výrobcu a iné zaujímavosti :)

Vaše adresy NIKDY nedávame tretím stranám a správame sa k nim s úctou. Od nás nebudete dostávať spamy, ani zbytočne veľa emailov. Prinášame len hodnotné informácie a tipy na výhodné akcie, ktoré nechcete zmeškať :)

Dôležité: Správy posielame maximálne raz týždenne. Dôležité je, aby ste si uložili našu mailovú adresu info@babickinazahrada.sk do adresára vo svojom mailovom prehliadači (outlook, gmail, azet,...) aby ste o naše cenné články neprišli, veľmi často totiž končia nechtiac v spame a takto tomu môžete predísť. Ak vám maily napriek prihláseniu neprídu, kontaktujte nás na info@babickinazahrada.sk a zistíme, kde je problém (obyčajne sa len pomýlite pri vypisovaní vašej mailovej adresy).

Z odberov sa môžete kedykoľvek a jednoducho odhlásiť - link na odhlásenie budete mať v každom našom maili. Vaša mailová adresa je u nás v bezpečí a neposkytujeme ju tretím stranám. Sme zaregistrovaní na úrade pre ochranu osobných údajov SR.

Viac o tom, ako chránime vaše osobné údaje sa dočítate tu: https://babickinazahrada.sk/content/33-gdpr-ochrana-osobnych-udajov

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa