Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Planet Ayurveda Stress Support kapsuly 60cps

Stress Support Formula obsahuje tie najlepšie ajurvédske byliny na zvládanie stresu a nervozity - Ashwagandhu, Brahmi a Valeriánu. Každá z nich má priaznivý vplyv na nervovú sústavu, pôsobí upokojujúco a zároveň dodáva energiu.

Čítať ďalejShow less
18,45 € (s DPH)
*
Skladom u dodávateľa
Kód:
12376
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Kapsuly Stress Support od Planet Ayurveda: Prirodzená Obrana Proti Stresu

Kapsuly Stress Support od Planet Ayurveda predstavujú špecializovanú zmes 100% štandardizovaných extraktov z bylín, ktoré sú tradične využívané v ajurvéde na podporu nervového systému a na boj proti stresu. Tento produkt je navrhnutý tak, aby poskytoval prirodzenú pomoc pri psychickej nerovnováhe, nervozite, depresii a iných stavoch spôsobených stresom.

Zloženie Kapsúl:

  • Ashwagandha (Withania somnifera): Známa ako indický ženšen, Ashwagandha je cená za svoje upokojujúce účinky na nervový systém, schopnosť znižovať stres a napomáhať normálnemu fungovaniu nervov.
  • Valeriána (Valeriana wallichi): Táto bylina je známa svojím upokojujúcim účinkom na nervovú sústavu, pomáha pri zvládaní stresu, úzkosti a podporuje kvalitný spánok.
  • Brahmi (Bacopa monnieri): Brahmi je významná pre svoju schopnosť podporovať mentálnu jasnosť, zlepšovať pamäť a znižovať symptómy stresu a úzkosti.

Kľúčové Výhody:

  • Podpora pri Strese a Úzkosti: Tieto kapsuly ponúkajú účinnú podporu pri prekonávaní stresu a úzkostných stavov, zlepšujúc celkovú emocionálnu pohodu.
  • Mentálna a Fyzická Vitalita: Ashwagandha posilňuje telo a zvyšuje odolnosť voči každodennému stresu, zatiaľ čo Brahmi a Valeriána podporujú mentálnu vitalitu a jasnosť.
  • Podpora Zdravého Spánku: Prírodné upokojujúce vlastnosti Valeriány pomáhajú zlepšovať kvalitu spánku, čo je nevyhnutné pre regeneráciu a odolnosť voči stresu.

Dávkovanie a Použitie:

Odporúča sa užívať 1 až 2 kapsuly 1 až 2-krát denne, čo umožňuje individuálne prispôsobenie podľa osobných potrieb a reakcií na doplnok. Tento produkt môžete bezpečne kombinovať s klasickými liekmi, dodržujte však aspoň hodinový rozostup medzi ich užívaním.

Odporúčané Kombinácie:

  • Pre zvýšenie pozitívneho účinku na nervový systém je vhodné kombinovať s kapsulami Gotu Kola a Brahmi, ktoré podporujú lepšie prekrvenie mozgu a zvýšenie mentálnej výkonnosti.

Kapsuly Stress Support od Planet Ayurveda poskytujú komplexnú podporu pre tých, ktorí hľadajú prirodzené riešenia na zmiernenie stresu a zlepšenie psychickej rovnováhy. S ich pomocou môžete zlepšiť svoju schopnosť zvládať každodenný stres a zvýšiť svoju mentálnu aj fyzickú pohodu.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
12376

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa