Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Planet Ayurveda Endometrióza balíček PLANET AYURVEDA

Female Health Support Ajurvédske byliny na podporu liečby endometriózy.

Čítať ďalejShow less
71,60 € (s DPH)
Namiesto 73,80 €
* Dodané do 1-2 dní
Toto balenie obsahuje
Posledné kusy v sklade
Kód:
12440
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Combo Pack na Endometriózu u Žien

Tento Combo Pack je špecificky navrhnutý na zlepšenie stavu žien trpiacich endometriózou. Využíva kombináciu prírodných bylín známych v ajurvédskej medicíne pre ich pozitívne účinky na ženské reprodukčné zdravie a protizápalové vlastnosti.

Obsah Combo Packu:

  • BoswelliaCurcumin: Táto bylina má silné protizápalové účinky a pomáha zmierňovať bolesť a opuchy.
  • Female Health Support: Obsahuje tri byliny špeciálne vybrané pre podporu reprodukčnej sústavy žien. Viac informácií o týchto bylinách nájdete v popise produktu.
  • MimosaDi: Podporuje hojenie rán na maternici, čím prispieva k obnove zdravia reprodukčných orgánov.
  • Shatavari: Výnimočná bylina pre ženy, ktorá má ochladzujúci účinok a podporuje celkovú vitalitu ženského reprodukčného systému.

Všetky produkty v tomto balení sú plnené 100% prírodným štandardizovaným extraktom, čím sa zabezpečuje vyššia účinnosť oproti obyčajnému prášku z rastlín. Sú bez akýchkoľvek konzervantov, aditív a plnív.

Dôležité Informácie o Endometrióze a Prístup Ajurvédy:

Ajurvéda vníma endometriózu ako dôsledok nerovnováhy všetkých troch dóší – vata, pitta a kapha, čo je stav nazývaný sanipatika. Kapha má pri tejto chorobe hlavnú úlohu, ale kvôli zapojeniu krvi a hormónov je zasiahnutá aj pitta. Vata, ktorá zodpovedá za pohyb v tele, je tiež narušená. K formovaniu toxínov (Ama) dochádza v dôsledku týchto nerovnováh, čo vedie k zníženej obranyschopnosti tela a narušeniu biologických rytmov.

Liečba endometriózy v ajurvéde zahŕňa reguláciu tráviaceho ohňa (Jatharagni), zabezpečenie správneho vylučovania a vyrovnanú myseľ. Cieľom je odstrániť toxíny z tela a obnoviť prirodzenú rovnováhu dóší.

Pre viac informácií o ajurvédskej liečbe endometriózy a odporúčaniach týkajúcich sa bylín a stravy, navštívte príslušné video materiály a zdroje dostupné online.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
12440

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa