Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Planet Ayurveda Curcumin (Kurkumín) 95 kapsuly 60cps

Kurkumín (Curcuma longa) je známy v ajurvéde aj čínskej medicíne pre svoje

Čítať ďalejShow less
18,45 € (s DPH)
* Dodané do 1-2 dní
Skladom
Kód:
12404
Obľúbené1
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Kurkumín Kapsuly Planet Ayurveda: Kapsuly Kurkumín od Planet Ayurveda obsahujú vysoko koncentrovaný extrakt 7:1 z koreňa Curcuma longa (Turmeric), s až 95% obsahom kurkuminoidov. Každá kapsula obsahuje 500 mg tohto štandardizovaného extraktu. Na rozdiel od kapsúl naplnených surovým práškom alebo bežnými extraktmi, naše kapsuly poskytujú viaceré benefity vďaka štandardizovanému extraktu. Ďalšie informácie o štandardizovaných extraktoch nájdete tu.

Naše kapsuly Kurkumín sú čisté prírodné, obsahujúce len 100% štandardizovaný extrakt bez pridaných plnidiel, aditív alebo chemických látok. Sú vhodné pre vegetariánov aj vegánov.

Pozitívne účinky Curcuma longa (Kurkuma): Kurkuma je známa v ajurvédskej a čínskej medicíne pre svoj vplyv na mnoho telesných funkcií. Má prospešný vplyv na činnosť pečene, krvný obeh, imunitný a nervový systém, dýchacie orgány, stav pokožky a kĺbov. Prispieva aj k duševnej pohode. Kurkumín sa používa proti rôznym infekciám, podporuje hojenie rán, pôsobí proti mykózam a je prírodným prostriedkom na riedenie krvi.

Kurkumín môže byť efektívny v kombinácii s inými bylinkami. Pre protibakteriálny efekt odporúčame GILOY, pri bolestiach a zápaloch BOSWELLIA-CURCUMIN a pri alergiách ALLER-G CARE s Kurkumínom. Pri mykózach sa odporúča kombinovať s NEEMom. Zaujímavá je aj kombinácia kurkumínu s piperínom, ktorá je účinná pri detoxikácii tela, ale nie je vhodná pre ľudí s vyššou dóšou Pitta.

Balenie a odporúčané dávkovanie Kurkumín Kapsuly Planet Ayurveda: Balenie obsahuje 60 kapsúl s 500 mg štandardizovaného extraktu z Curcuma longa. Kapsuly sú vegetariánske, bez akýchkoľvek chemických prísad. Odporúčané dávkovanie je 1 kapsula 1-3 krát denne.

Popis balenia Kurkumín Kapsule Planet Ayurveda: Balenie: 60 ks kapsulí, až 500 mg štandardizovaného extraktu 7:1 z podzemku rastliny Curcuma longa (Turmeric) s obsahom až 95% kurkuminoidov. Obsah 1 kapsuly: 500 mg štandardizovaného extraktu. Poťah kapsuly z celulózy rastlinného pôvodu. Naše kapsuly sú 100% vegetariánske. Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula 1-3 denne. V našich kapsuliach používame vysoko účinný štandardizovaný extrakt z rastliny. Zdôrazňujeme, že nepoužívame surový prášok z rastliny a nepridávame do kapsulí žiadne ďalšie prídavné látky. Jedná sa o čisto prírodný produkt bez akýchkoľvek chemikáli

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
12404

Špeciálny kód

ean13
8904271101966

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa