Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Ceruzka na pery

Mäkká ceruzka na pery s krásnymi odtieňmi pre denné aj večerné líčenie

Čítať ďalejShow less
6,40 € (s DPH)
*
Odtieň (rozkliknite)
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
6454/447
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Ceruzka, ktorá zvýrazní vaše pery, dá im pevný tvar a príjemne spolupracuje s rúžom pre vytvorenie tej najkrajšej vizáže. S touto ceruzkou na pery si ľahko vytvoríte precízne linky okolo pier, ktoré vám vydržia počas celého dňa, či noci. Vyberte si odtieň, ktorý sa vám najlepšie hodí. Vhodné na večerné aj denné líčenie.

Obsahuje rastlinné vosky a oleje, ktoré dopĺňajú farebne minerálne pigmenty. Zloženie obohatené o vitamín E je jemné k pokožke a vhodné aj pre citlivé oči i majiteľky kontaktných šošoviek. Odtieň je polomatný.

Mandľový olej patrí k známym kozmetickým olejom, obľubu si získal pre svoje zmäkčujúce, vyživujúce účinky na pokožku. Vďaka schopnosti obnovovať narušený hydrolipidový film je veľmi vhodný pre suchú a zrelú pokožku.  

Sezamový olej je bohatý na kyseliny olejovej a kyseliny linolovej, fosfor, vápnik a vitamíny, najmä vitamín A, vitamín E a vitamíny skupiny B, pre ktoré bol využívaný ako prírodný prostriedok na hojenie. Prítomnosť týchto antioxidantov pôsobí proti starnutiu kože, priaznivo vplýva na upokojenie slnečných popálenín a jej detoxikáciu.

Certifikát: CCPB, Natrue, Vegan OK, Nickel tested

Certifikát CCPB je európsky certifikát s pôvodom v Taliansku, ktorý posudzuje potraviny, textil aj kozmetické výrobky. Certifikát sa udeľuje 2 druhom kozmetických výrobkov, t.j. označenie pre organickú kozmetiku alebo kozmetiku s organickými zložkami.

Organická kozmetika musí obsahovať min. 95% organických zložiek a nemôže obsahovať ropné deriváty (parafín), formaldehyd, GMO a syntetické farbivá a vône.

Ingredients/INCI: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, OLUS OIL, MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA, CANDELILLA CERA, SESAMUM INDICUM OIL*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, TALC, SORBIC ACID, CI 77491, CI 75470, CI 77742, CI 77891, CI 77510

*zložky z bioprodukcie

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6454/447

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa