Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Zinzino BalanceOil+ Vanilla 300ml

BalanceOil+ 300 ml - Výnimočný Produkt pre Vaše Zdravie

Čítať ďalejShow less
54,00 € (s DPH)
*
Nie je skladom
Kód:
13410
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

BalanceOil+ 300 ml - Výnimočný Produkt pre Vaše Zdravie

BalanceOil+ je unikátny potravinový doplnok od Zinzino, ktorý prináša spojenie rybieho a olivového oleja v dokonalej rovnováhe s overenými výsledkami.

Vedecký Zázrak

Vnútri BalanceOil+ nájdete vedecký vzorec, ktorý kombinuje kvalitu rybieho oleja s Omega-3 a Omega-7 mastnými kyselinami spolu s overeným množstvom olivového oleja. Tento produkt je bohatý na polyfenoly, fytonutrienty a Omega-9 mastné kyseliny, čo zabezpečuje ochranu krvných lipidov a stabilizáciu Omega-3 lipidov.

Výhody Polyfenolov

Polyfenoly obsiahnuté v BalanceOil+ sú účinnými antioxidantmi, ktoré chránia Omega-3 mastné kyseliny pred oxidáciou. Taktiež napodobňujú polyfenoly prirodzene prítomné v rybách, čo pomáha prenášať omega-3 mastné kyseliny do buniek.

Rovnováha Omega-6:3

BalanceOil+ pomáha udržiavať optimálnu rovnováhu medzi omega-6 a omega-3 mastnými kyselinami v tele. Priemerný pomer u tých, ktorí nepridávajú Omega-3 doplnky, je až 25:1. Po 120 dňoch užívania BalanceOil+ je priemerný pomer výrazne nižší, pod 3:1.

Španielsky Extra Virgin Olive Oil

BalanceOil+ obsahuje extra panenský olivový olej z španielskej olivy Picual, ktorá je známa svojím bohatým obsahom Omega-9 mastných kyselín a vysokým obsahom antioxidantov. Omega-9 pomáha normalizovať hladinu cholesterolu v krvi.

Prírodné Tokoferoly

Prírodné tokoferoly v BalanceOil+ sú špeciálne vyrobené z vysoko rafinovaných destilátov sójového oleja bez GMO. Tým sa zabezpečuje, že výrobok je bez alergénov a obsahuje alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferoly.

Čistý Vitamín D3

BalanceOil+ obsahuje prírodný vitamín D3 vyrobený z lanolínu, ktorý aktívne podporuje normalizáciu hladiny cholesterolu v krvi. Vitamín D3 je vyrobený bez GMO a neobsahuje žiadne sójové proteíny.

Dávkovanie a Skladovanie

Odporúčané dávkovanie BalanceOil+ je 0,15 ml na kilogram telesnej hmotnosti. Fľašky skladujte na tmavom a suchom mieste pri izbovej teplote alebo v chladničke. Otvorené fľašky spotrebujte do 45 dní.

Investujte do Svojho Zdravia

BalanceOil+ je investíciou do vášho zdravia a pohody. Zlepšite svoje zdravie, udržujte rovnováhu omega-6:3 a ochraňujte svoje telo pred oxidáciou lipidov. Začnite s BalanceOil+ ešte dnes a cítte sa lepšie každý deň.

Poznámka: Tieto informácie slúžia na informačné účely a nemajú nahrádzať lekársku radu. Pred použitím konzultujte so svojím lekárom.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
13410

Doplňujúce údaje

Property
Lemon
Váha/gramáž/objem
300ml

Špeciálny kód

ean13
300216

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa