Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Zinzino ZinoBioti Podpora Zdravých Čriev a Vyladenie Cholesterolu

ZinoBiotic+ je zmes 8 prírodných diétnych druhov vlákniny na mieru. Tieto druhy vlákniny sa rozkladajú v hrubom čreve, kde podporujú rast zdravých baktérií. ZinoBiotic+ pomáha znižovať náhly nárast cukru v krvi po jedle a udržiavať správnu hladinu cholesterolu. Vláknina podporuje veľké množstvo funkcií zdravých čriev.

Čítať ďalejShow less
41,00 € (s DPH)
*
Nie je skladom
Kód:
13413
Výrobca:
Obľúbené1
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Hlavné výhody

  • Diétna zmes vlákniny

  • Pokles hladiny cukru v krvi, ktorá náhle stúpa po jedle

  • Zdravé črevá

  • Vyvážená hladina cholesterolu

  • Zdravé funkcie čriev

  • Vyvážený mikrobióm 

zinobiotic

Prečo Je ZinoBiotic+ Osobitný?

Práve v tejto zmesi nájdete osem rôznych druhov vlákniny, ktoré sa vylučujú v hrubom čreve a podporujú rast prospešných baktérií. Toto je dôležité pre vaše zdravie a črevá.

Výhody Prírodného ZinoBiotic+

ZinoBiotic+ pomáha kontrolovať rýchly nárast cukru v krvi po jedle a udržiavať normálne hladiny cholesterolu. Vláknina má širokú škálu pozitívnych účinkov na zdravie čriev a celého organizmu. Okrem toho, naša špeciálna zmes obsahuje vlákninu bez lepku, takže je vhodná aj pre tých, ktorí sa snažia minimalizovať prítomnosť lepku v strave.

Zdravé Črevo = Zdravé Telo

Zlúčeniny obsiahnuté v ZinoBiotic+ podporujú rast prospešných baktérií v celom hrubom čreve. To je dôležité, pretože v našom čreve žije viac než 100 triliónov baktérií, a ich správna rovnováha je kľúčom k zdraviu. Tieto baktérie nie len ovplyvňujú tráviaci systém, ale aj náš imunitný systém, náladu, energiu a celkové zdravie.

Rovnováha Cholesterolu

Medzi našimi osmi druhmi vlákniny nájdete aj beta-glukány z ovsa, ktoré podporujú udržiavanie zdravých hladín cholesterolu v krvi. S ZinoBiotic+ môžete pracovať na správnych hladinách cholesterolu prirodzene a účinne.

Čistý Produkt

ZinoBiotic+ neobsahuje žiadne nepotrebné prísady. Je vyrobený iba z aktívnych zložiek, čo znamená, že nepresahuje a neznečisťuje ho žiadne pomocné látky.

Dávkovanie a Skladovanie

Odporúčané denné dávkovanie je 12 g prášku (2 odmerky/1 vrecko), ktoré môžete zmiešať s 200 ml vody alebo pridať do svojho obľúbeného nápoja. Vezmite na vedomie, že doplnky stravy nie sú náhradou za vyváženú a pestrú stravu.

Pitný Režim

Pri užívaní diétnej vlákniny dôrazne odporúčame zvýšený príjem tekutín. Pitie dostatočného množstva vody pomáha predchádzať tráviacim problémom, ako je zápcha.

Skladovanie

Uchovávajte tento produkt v uzavretej nádobe na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu malých detí. Tým zabezpečíte, že si budete môcť užívať výhody ZinoBiotic+ dlhú dobu.

Poznámka: Tieto informácie slúžia na informačné účely a nemajú nahrádzať lekársku radu. Pred použitím konzultujte so svojím lekárom.

ZinoBiotic+ - Skvelá Voľba pre Vaše Zdravie a Vitalitu.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
13413

Doplňujúce údaje

Váha/gramáž/objem
180g

Špeciálny kód

ean13
301447

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa