Semienka na nakličovanie. Aromatické klíčky reďkovky sú vhodné do šalátov, čí nátierok
Aromatické reďkovkové klíčky sa hodia predovšetkým k príprave šalátov, nátierok, alebo len tak na chleba s maslom.
Zloženie: BIO semienka reďkovky
Príprava: Doba namáčania: 6-8 hodín, Doba klíčenia: 5-8 dní, Ideálna teplota: 18-20°C. 2-3 x denne oplachovať.
Použitie klíčkov: na prípravu pomazánok, na dozdobenie polievok, najlepšie sú však, keď si ich len tak nasypete na čerstvý chlebík s maslom.
Tip Babičkinej záhrady: Tieto semienka od spoločnosti Sonnentor majú vysokú klíčivú schopnosť a vy si tak z nich ľahko doma vyrobíte chutné a zdravé reďkovkové klíčky podľa jednoduchého postupu.Klíčky reďkovky majú jemne štipľavú chuť, sú skvelé na výrobu pomazánok a nátierok.
Doplňujúce údaje
- Skladovanie
- v suchu
- Krajina pôvodu
- Rakúsko
- Váha/gramáž/objem
- 120g