Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Prírodná detská zubná pasta, viac druhov

Zubná pasta s prírodným zložením a nechtíkom vhodná pre mliečne zúbky

Čítať ďalejShow less
6,00 € (s DPH)
*
Príchuť (rozkliknite)
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
3611/71
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Jack N´Jill prírodná nechtíková zubná pasta - s certifikovanými príchuťami. Žiadne riziko pri prehltnutí.  Obsahuje iba prírodné zložky. Je bohatá na xylitol. Organický nechtík na upokojenie ďasien. Organická prírodná čučoriedková príchuť. Bez fluoridu, bez cukru, bez farbív, bez SLS, bez konzervantov, hypoalergénna. Ochranná pečať.  Ľahko otvárateľné horné viečko, bez BPA, recyklovateľné balenie. Je vhodná pre deti už od prvého zúbka.

Zloženie/Ingredients: xylitol, čistená voda, rastlinný glycerín, silica, certifikovaná prírodná organická čučoriedková príchuť, xantánová guma, certifikovaný extrakt z organického nechtíka lekárskeho.

Návod: Umyte si ruky! Použite len malé množstvo na kefku alebo prst. Prostredníctvom minimálneho tlaku čistite zuby krúživými pohybmi dvakrát denne. Pri prehltnutí nehrozí nijaké riziko.

Tip Babičkinej záhrady: Zubná pasta je vhodná pre deti od 6 mesiacov, čiže aj na čistenie prvých zúbkov. Venujte zvláštnu pozornosť zubnej hygiene vašich detí. Pravidelné čistenie zubov je návyk, ktorý budú potrebovať na celý život.









Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
3611/71

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Australia
Váha/gramáž/objem
50g

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa