Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Detská zubná pasta BIO Tuttifrutti

Prírodná zubná pasta bez fluoru vhodná na starostlivosť o mliečny chrup

Čítať ďalejShow less
4,40 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5950
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Prírodná zubná pasta Urtekram obsahuje ako základ kriedu, ktorá pochádza z dna morí a vznikala milióny rokov. Práve prírodná krieda jemne a účinne čistí zuby. Vysoký obsah Aloe vera má priaznivý vplyv na zdravie ďasien. Myrha má antibaketriálne a protizápalové vlastnosti. Deti určite ocenia ovocnú chuť Tuttifritti, s ktorou bude umývanie zubou zábava.

Pasta pení menej ako konvenčné zubné pasty z dôvodu, že neobsahuje syntetické penivé látky (SLS, SLES). To jej však na účinnosti neuberá. Bez obsahu fluóru.

Min. 22% zložiek pochádza organického poľnohospodárstva

Použitie: Vhodné na každodennú zubnú hygienu. Malé množstvo pasty naneste na kefku a jemne si čistite zuby aspoň po dobu 3minút. Dbajte na správne čistenie zubov u detí - dohliadnite na dočistenie zubov, aby boli zuby čisté po celej ich ploche.

Ingredients/INCI: Calcium carbonate, aqua, glycerin**, Aloe barbadensis leaf extract*, chamomilla recutita flower extract*, xanthan gum, aroma, commiphora myrrha oil, magnolia officinalis bark extract, limonene. (*zložky pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva)

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5950

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Dánsko
Váha/gramáž/objem
75ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa