Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Turmerix kurkuma kapsuly

Prírodný prostriedok na liečbu žilovej trombózy, hemoroidov a na pomoc pri diabetickej nohe

Čítať ďalejShow less
11,66 € (s DPH)
*
Nie je skladom
Kód:
4226
Výrobca:
Obľúbené1
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Dosiahnutie účinných koncentrácií kurkuminoidov v tkanivách umožňuje použiť tento prírodný prostriedok v dlhodobej liečbe žilovej trombózy, zápalu žíl, hemoroidov, na ochranu kĺbnych chrupaviek pred deštrukciou zápalovými procesmi, na zlepšenie mikrocirkulácie pri diabetickej nohe a nehojacich sa ranách, v liečbe astmy, zahlievania, zápalov dutín, zníženej mentálnej kapacity u starých ľudí vyplývajúcej z nedostatočného prekrvenia mozgu, na detoxifikáciu od ťažkých kovov, na účinnú ochranu pred voľnými radikálmi, v anti-age protokoloch hlavne u seniorov.

Kurkumové kapsle s obsahom natívneho - prírodného komplexu kurkuminoidov, biologicky potencovaného prírodným piperínom. Prírodná látka piperín použitá v zmesi TURMERIX kapslí pôsobí aktivačne, zabezpečuje dosiahnutie účinných koncentrácií v telových tkanivách a zároveň predĺžuje trvanie účinku.

Piperín zabezpečuje zlepšenie vstrebateľnosti a zvýšenie biologickej účinnosti až o 2000% v porovnaní s bežnými extraktami kurkuminoidov.*Natívne, prírodné kurkuminoidy v TURMERIX kapsliach na rozdiel od extraktov obsahujú navyše aj aromatické silice, ktoré pôsobia synergicky, spoločne, zvyšujú celkovú účinnosť.

Bežné extrakty z kurkumy obsahujúce komplex kurkumínových farbív: kurkumín, demetoxykurkumín a bisdemetoxykurkumín (obvykle 95% extrakty) používané v tabletách alebo kapsliach majú aj napriek celkovo vyššiemu obsahu účinných látok minimálnu biologickú účinnosť.

Už počas vstrebávania sa v tenkom čreve rýchlo menia na neúčinné metabolity (glukuronidy), ktoré sú okamžite zachytávané obličkami a vylučované. Z tohto dôvodu nedokážu komplexy kurkumínových extraktov zabezpečiť potrebnú koncentráciu v tkanivách, ich biologická účinnosť je obmedzená najmä na tráviaci trakt.

Systémové orgánové účinky chýbajú - účinné látky pre rýchlu inaktiváciu nedokážu preniknúť v potrebnej koncentrácii do mozgu a tým zlepšovať mikrocirkuláciu, ochrana kĺbnych chrupaviek pred degradáciou kolagenázami z dôvodu rýchlej inaktivácie pri bežných extraktoch chýba.

Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ:

Kurkuma dlhá (indický šafrán, Curcuma longa)

  • Normálne trávenie
  • Normálna činnosť pečene
  • Normálny stav kĺbov
  • Normálna činnosť pečene - pečeňové lipidy

Zloženie: Biologicky aktívny komplex kurkuminoidov a aromatických silíc podzemku Curcuma longa potencovaný prírodným piperínom z plodov Piper nigrum. Prírodný rastlinný prostriedok.

Užívanie: Dospelí 1 až 3 kapsle denne medzi jedlami, podľa telesnej hmotnosti: do 50kg 1cps. denne, 50-80 kg 2cps. denne, nad 80kg 3cps. denne.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
4226

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
60 kapsúl

Špeciálny kód

ean13
8588005336079

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa