Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Manuka med MGO™ 550+ 500g

Najsilnejší med manuka výnimočnými antibakteriálnymi účinkami vhodný na liečbu rôznych chorôb

Čítať ďalejShow less
128,95 € (s DPH)
* Dodané do 1-2 dní
Posledné kusy v sklade
Kód:
7338
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Manuka med je jedinečný med z kríku ktorý rastie len na Novom Zélande. Manuka med sa získava z kvetov rastliny Leptospermum scoparium nachádzajúcej sa len na Novom Zélande. Každú jar sa na rastline objavia biele kvety, ktoré opeľujú včely medonosné. Kvety rastliny Leptospermum scoparium majú osobitú arómu a sú plné nektáru, a práve ten poskytuje medu jedinečnú krémovú textúru.

Manuka med s označením MGO™je vhodný na každodenné používanie, a to aj počas dlhšieho obdobia. Možno ho konzumovať alebo priamo aplikovať na pokožku. Má výbornú chuť a dá sa používať ako bežný med. Obľubujú ho dospelí, deti aj seniori.

Výnimočné zdravotné účinky:

Manuka Health New Zéland po objave metylglyoxalu nemeckým vedcom Thomasom Henlem ako prvá spoločnosť stavila na vedecky podložené fakty a začala svoje Manuka medy od roku 2008 označovať MGO. Od Januára 2016 na základe novozélandskej novely zákona o označovaní pravého Manuka medu by takto svoje medy mali označovať všetci zodpovední výrobcovia a distribútori.

Metylglyoxal (MGO)

Metylglyoxal (MGO) je prirodzenou súčasťou vznikajúceho prírodného nektára z kvetov stromov Manuka. Metylglyoxal prítomný v Manuka mede je odolný voči zohrievaniu, svetlu, telesným tekutinám a enzýmom. Táto jeho vlastnosť robí Manuka medy MGO™ výrazne odlišnými oproti ostatným medom. Profesor Henle vo svojich štúdiách jednoznačne poukazuje na to, že práve metylglyoxal je zodpovedný za výnimočné správanie sa Manuka medu.

Zloženie: 250 gramov čistého Manuka medu zabaleného na Novom Zélande s faktorom MGO™ 550+.

Použitie a dávkovanie: Manuka med je deálny na každodenné použitie. Pri jednej malej lyžičke denne vám toto balenie vydrží cca 1 mesiac. Môžete ho použiť na osladenie čaju, alebo na lyžičku ako liečivo. Odporúčame používať pri prvých príznakoch sezónnych chorôb - sopli, kašli, bolestiach hlavy - účinne naštartuje imunitu a pomôže vám, aby choroba nevypukla.

Save

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
7338

Doplňujúce údaje

Energia
1400kJ
Tuky
0g na 100g
Sacharidy
82,1g na 100g
Bielkoviny
0,3g na 100g
Skladovanie
v suchu a v chlade
Krajina pôvodu
Nový Zéland
Váha/gramáž/objem
500g

Špeciálny kód

ean13
9421023629244

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa