Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Manuka med MGO™ 250+ 250g/500g

Med s výnimočnými účinkami. V ponuke v dvoch veľkostiach

Čítať ďalejShow less
From
32,62 € (s DPH)
*
Hmotnosť (rozkliknite)
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5705/10
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Manuka med je jedinečný med z kríku ktorý rastie len na Novom Zélande. Manuka med sa získava z kvetov rastliny Leptospermum scoparium nachádzajúcej sa len na Novom Zélande. Každú jar sa na rastline objavia biele kvety, ktoré opeľujú včely medonosné. Kvety rastliny Leptospermum scoparium majú osobitú arómu a sú plné nektáru, a práve ten poskytuje medu jedinečnú krémovú textúru.

Manuka med s označením MGO™je vhodný na každodenné používanie, a to aj počas dlhšieho obdobia. Možno ho konzumovať alebo priamo aplikovať na pokožku. Má výbornú chuť a dá sa používať ako bežný med. Obľubujú ho dospelí, deti aj seniori.

Výnimočné zdravotné účinky:

Manuka Health New Zéland po objave metylglyoxalu nemeckým vedcom Thomasom Henlem ako prvá spoločnosť stavila na vedecky podložené fakty a začala svoje Manuka medy od roku 2008 označovať MGO. Od Januára 2016 na základe novozélandskej novely zákona o označovaní pravého Manuka medu by takto svoje medy mali označovať všetci zodpovední výrobcovia a distribútori.

Metylglyoxal (MGO)

Metylglyoxal (MGO) je prirodzenou súčasťou vznikajúceho prírodného nektára z kvetov stromov Manuka. Metylglyoxal prítomný v Manuka mede je odolný voči zohrievaniu, svetlu, telesným tekutinám a enzýmom. Táto jeho vlastnosť robí Manuka medy MGO™ výrazne odlišnými oproti ostatným medom. Profesor Henle vo svojich štúdiách jednoznačne poukazuje na to, že práve metylglyoxal je zodpovedný za výnimočné správanie sa Manuka medu.

Zloženie: 250 gramov čistého Manuka medu zabaleného na Novom Zélande s faktorom MGO™ 250+.

Použitie a dávkovanie: Manuka med je deálny na každodenné použitie. Pri jednej malej lyžičke denne vám toto balenie vydrží cca 1 mesiac. Môžete ho použiť na osladenie čaju, alebo na lyžičku ako liečivo. 

Med všeobecne a teda aj Manuka nie je vhodná potravina pre deti do 1 roka.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5705/10

Doplňujúce údaje

Energia
1400kJ
Tuky
0g na 100g
Sacharidy
82,1g na 100g
Bielkoviny
0,3g na 100g
Skladovanie
v suchu a v chlade
Krajina pôvodu
Nový Zéland

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa