Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Renol - močové cesty, obličky a kĺby

Výťažok z bylín na liečbu zápalov nadobličiek, močového mechúra, prostaty, obličkových kameňov aj pomočovania

Čítať ďalejShow less
23,95 € (s DPH)
* Dodané do 1-2 dní
Posledné kusy v sklade
Kód:
5638
Výrobca:
Obľúbené2
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

egenerácia obličiek, nadobličiek, močového mechúra, prostaty a lymfatického systému, opakované zápaly stredného ucha

Indikácie: zápaly močového mechúra, prostata, lymfatický systém, močové cesty, ťažkosti s močením, ochorenia obličiek, obličkové kamene, gynekologické problémy, nočné pomočovanie u detí, prostata, neplodnosť u mužov, opakujúce sa angíny, opakujúci sa zápal stredného ucha, kĺby a chrbtica

Renol pomáha riešiť predovšetkým ťažkosti s urogenitálnym systémom a ochorenie kĺbov. Pozitívne ovplyvňuje krv a lymfu.

Renol má vďaka komplexu výťažkov z rastlín a informácií silné detoxikačné, antioxidačné a regeneračné účinky. Ovplyvňuje správnu funkciu vylučovacích orgánov (obličiek a močového mechúra), upravuje hospodárenie tela s minerálmi a udržiavanie optimálneho pH krvi. So správnou funkciou obličiek súvisí aj riadenie tvorby červených krviniek v kostnej dreni a regulácia krvného tlaku. Ďalej ovplyvňujú prúdenie všetkých tekutín v tele (napr. lymfy) a udržiavanie rovnováhy vnútorného prostredia organizmu. S vylučovacími orgánmi je energeticky prepojený aj celý oporný systém tela (kosti a kĺby), Renol má teda svoje uplatnenie u chorôb súvisiacich s pohybovým ústrojenstvom.

Renol ďalej udržiava správnu funkciu mužských pohlavných orgánov a pôsobí proti mužskej neplodnosti. Obličky sú veľmi citlivý orgán, ktorý sa pri poškodení zložito regeneruje. Je v nich uložená vrodená energia, a ak sú obličky preťažené, táto energia vyprcháva, čo súvisí so znižovaním všetkých funkcií ľudského organizmu. Preto je vhodné posilňovať činnosť obličiek - inak prichádza predčasné starnutie

Energetické pôsobenie:

Renol harmonizuje predovšetkým energetické dráhy obličiek, močového mechúra, sleziny a troch žiaričov.

Použitie:

Podporuje detoxikáciu tela, má antioxidačné a regeneračné účinky.

Je určený na regeneráciu obličiek, nadobličiek, močového mechúra, prostaty a lymfatického systému.

Pôsobí preventívne a liečebne pri zápaloch močového mechúra a močových ciest, pri ťažkostiach s močením, ochorení obličiek, pri tvorbe obličkových kameňov a niektorých chronických gynekologických problémov (zápal krčka maternice a pošvy).

V detstve pôsobí okrem iného proti nočnému pomočovaniu.

Pomáha riešiť problémy s prostatou, ťažkosti s močením v dôsledku jej bujnenia a mužskú neplodnosť; celkovo prospieva dobrému stavu mužských pohlavných orgánov.

Harmonizuje funkciu nadobličiek, pomáha regulovať krvný tlak a množstvo červených krviniek.

Je účinný pri ochorení pohybového ústrojenstva – bolesti kĺbov a chrbtice, artróze, artritíde, reumatizme, dne a Bechterevovej chorobe.

Pôsobí preventívne aj liečebne pri osteoporóze.

Pôsobí proti migrénam a iným bolestiam hlavy (spánok a čelo) a proti poruchám sluchu.

Stimuluje činnosť lymfatického a imunitného systému, zbavuje telo ťažkých kovov, eliminuje opuchy dolných končatín a očných viečok.

Je vhodný pre alergikov a astmatikov.

Predchádza opakujúcim sa angínam a zápalom stredného ucha.

Pomáha pri kožných ťažkostiach ako sú ekzémy alebo akné.

Zlepšuje kvalitu zubov, nechtov a vlasov; zabraňuje predčasnému šediveniu vlasov.

Prospieva pri nedostatku energie a chronickej únave.

Pri neznášanlivosti chladu.

Zloženie:

Ihlica tŕnitá: Používa sa pri poruchách látkovej výmeny, pri močových kameňoch a piesku, pri dne, vodnatieľke a reumatizme.
Vres obyčajný: Má dezinfekčné a močopudné vlastnosti, užíva sa pri obličkových kameňoch a piesku, pri zápaloch močového mechúra v spojení so zväčšením prostaty, pri reumatizme, kĺbových bolestiach a opuchoch.
Palina dračia: Obsahuje jód, zlepšuje metabolizmus, užíva sa pri dráždivom hrubom čreve, pôsobí ako tonikum a antisklerotikum.
Baza čierna: Obsahuje rutín, ktorý priaznivo ovplyvňuje cievne steny, užíva sa pri chorobách čriev a močového mechúra. Ovplyvňuje kontaktné ekzémy, obsahuje vitamín C.

Dvojzub trojdielny:Urýchľuje metabolizmus, užíva sa pri chorobách pečene a obličiek, pri psoriáze, ekzémoch a alergiách. Stimuluje nadobličky.
Stavikrv vtáčí: Užíva sa pri dne, reumatizme, pri hnačkách, ekzémoch, bronchitíde, pri chorobách obličiek a močového mechúra. Vyplavuje piesok a drobné kamienky.
Zlatobyľ obyčajná: Jej doménou je používanie v urológii – pri chorobách obličiek, mužských pohlavných žliaz, prostaty a semenníkov, pri bielkovine v moči, dne, reumatizme, urolitiáze, pri opuchoch a artritíde.
Turanec kanadský: Užíva sa pri dne a vnútornom krvácaní, pri zápaloch močového mechúra a obličiek, pri ekzémoch, reumatizme, nachladnutí, chorobách prostaty a pri onkologických ochoreniach.

Lopúch väčší: Užíva sa pri dne, reumatizme, pri chronických ekzémoch, zápalových stavoch v tráviacom trakte a pri urolitiáze.
Kapucínka väčšia: Obsahuje prírodné antibiotikum, ktoré i v najmenších koncentráciách účinkuje na 46 kmeňov baktérií Staphylococcus. Užíva sa pri infekciách močových ciest.
Ríbezľa čierna: Podporuje metabolizmus, obsahuje soli horčíka a vitamíny skupiny B, užíva sa pri reumatizme, pri zápaloch močových ciest a močového mechúra.
Pakost smradľavý: Aplikuje sa pri krvi v moči, pri zápaloch čriev, urolitiáze, pri chorobách obličiek, zápaloch nervov, ischiase, pri opuchoch, ekzémoch a neplodnosti.

Túžobník brestový: Užíva sa pri reumatizme, opuchoch, ekzémoch, polyartritíde, pri chorobách obličiek a močového mechúra. Zabraňuje hnilobnému rozkladu v črevách.
Železník lekársky: Ovplyvňuje funkciu pečene, obličiek a sleziny. Aplikuje sa pri kožných chorobách, bronchitíde a neuralgii trojklaného nervu.
Vrbovka malokvetá: Má blahodárny vplyv na celý urogenitálny systém. Užíva sa pri zápaloch obličiek a močového mechúra, pri ťažkostiach s prostatou.

Renol ďalej obsahuje éterické oleje (napr. citrónový, anízový, borievkový) a informácie z rastlín, olejov a nerastov (napr. jaspisu, vltavínu, fluoritu a striebra).

Dávkovanie: Pre dospelých 2–7 kvapiek 1–3x denne, pre deti od 12 rokov 7 kvapiek za deň, deti od 3 rokov 2 kvapky za deň.
Spôsob podávania: Pred použitím dôkladne pretrepte (21x). Informačné zložky sa zdynamizujú a účinnosť prípravku sa zvýši. Užívajte pol hodiny pred jedlom alebo po ňom, najlepšie riedené vodou, príp. nakvapkajte na lyžičku a užívajte priamo. Na podporu detoxikácie tela je pri regeneračnej kúre vhodné zvýšiť príjem tekutín. Po 3 týždňoch užívania urobte v užívaní vždy 1 týždeň prestávku. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Užívanie a presné dávkovanie konzultujte so svojím lekárom alebo terapeutom.

Pri chronických ochoreniach odporúčame užívať minimálne dávky, v akútnych štádiách odporúčame dávky zvýšiť. V prípade prechodného zhoršenia stavu treba dávkovanie znížiť, kým zhoršenie nepominie, a až potom sa vrátiť k pôvodnému dávkovaniu.
Nie je vhodné prestávať s užívaním prípravku, lebo ide o spätný regeneračný proces (reverznú reakciu), pri ktorom sa môžu objaviť príznaky predchádzajúcich ochorení. Tento jav je dôkazom pozitívnej reakcie, ktorá informuje o tom, že prichádza uzdravenie.

Upozornenie: Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. V tehotenstve neužívajte žiadne regeneračné prípravky, iba po dohode s lekárom alebo terapeutom. Vhodné pre diabetikov. Výživové doplnky nie sú určené ako náhrada pestrej stravy.

 

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5638

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
30 ml

Špeciálny kód

ean13
8594069931136

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa