Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Gurmar - tablety

Liečivá rastlina gurmar vhodná pri liečbe cukrovky v praktických tabletách

Čítať ďalejShow less
15,99 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
6400
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Gurmar je prípravok, ktorý sa pri liečbe diabetu používa už niekoľko stáročí. Ide o liek známy z ajurvédy a indickej medicíny, ktorý sa považuje za jeden z najúčinnejších pri liečbe cukrovky 1. a 2. typu.

Gurmar napomáha pri poruchách metabolizmu cukrov viacerými účinkami. Napomáha stimulovať tvorbu inzulínu, regenerovať beta-bunky pankreasu a zároveň zvyšovať aktivitu enzýmov zúčastnených metabolizmu glukózy, zabraňovať vzniku inzulínovej rezistencie. Zabránením vzniku inzulínovej rezistencie sa napomáha najmä u diabetikov 1. typu (závislých od inzulínu) k zachovaniu účinnosti podávaných inzulínov.

Ako jeden z mála prírodných prostriedkov má schopnosť napomáhať regenerovať, zvyšovať počet beta-buniek pankreasu a tým obnovovať tvorbu inzulínu, tento účinok je charakteristický najmä pri diabetes 2.typu, kedy je znížená tvorba inzulínu. Obnova počtu beta buniek vedie v mnohých prípadoch k úplnej kompenzácii oslabenej funkcie pankreasu a k úplnému vyliečeniu.

Gurmar tablety obsahujú jemne mletú prírodnú bio-zložku, listy rastliny Gurmar, Gymnema sylvestre. Od bežných Gurmar extraktov sa produkt odlišuje obsahom celej rastliny s úplným spektrom účinných látok, obsahujúcich triterpénové glykozidy: kyselinu gymnemovú, polypeptid gurmarín, stigmasterol, kvercitol, horčiny, stopové prvky a chlorofyl. Celé spektrum účinných látok sa pozvoľna uvoľňuje počas trávenia v tenkom čreve, čím prispieva ku komplexnej regulácii výšky hladiny cukru a súčasne k podpore trávenia a k detoxifikácii.

Dávkovanie: 3 x denne 1 až 2 tablety po jedle. Užívanie Gurmaru sa dobre znáša s užívaním všetkých liekov proti diabetu, neboli zistené žiadne vedľajšie účinky. 

1 tableta obsahuje: 500 mg prírodnej bio-zložky Gurmar listy, pomocné látky: uhličitan vápenatý, stearan horečnatý, modifikovaný škrob, mikrokryštalická celulóza.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6400

Doplňujúce údaje

Váha/gramáž/objem
120 tabliet v balení

Špeciálny kód

ean13
8588005336130

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa