5387
Popis: Tento druh šošovice je obľúbený najmä v európskej kuchyni. Pri varení si udrží tvar. Zelená šošovica je vhodná do polievok, ako príloha k mäsu alebo do zeleninového šalátu.
Zloženie: Zelená šošovica bio.
Návod na prípravu: Primerané množstvo šošovice prepláchnite pod tečúcou vodou a namočte na 1-2 hodiny do vody. Varte v inej vode a soľte až po uvarení. Do vody môžete pridať strúčik cesnaku, pár bobuliek celého čierneho korenia a bobkový list. Okrem tradičnej úpravy môžete jej chuť zvýrazniť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu (vhodné na šaláty). Pikantnú arómu získate tiež pridaním malého množstva mäty piepornej.
Váha/gramáž/objem | 500g |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Skladovanie | v suchu |
Bielkoviny | 25g na 100g |
Sacharidy | 53g na 100g |
Tuky | 1,3g na 100g |
Energia | 1506kJ/357kcal |
Soľ | 0,02g na 100g |
Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.