
Fazuľa adzuki Bio

Náhradná miska nakličovacia

Nakličovacia miska keramická, rôzne farby

Chutné zelené fazuľky s obsahom vápnika vhodné na varenie alebo nakličovanie
Mungo sú malé olivovo zelené fazule, ktoré sa k nám rozšírili z Indie. Sú ideálnou plodinou na klíčenie. Naklíčené semená obsahujú mnoho výživovo cenných látok a chutia ako mladý hrášok. Mungo sa tiež môže variť - veľmi rýchlo a má sladkú a sviežu chuť.
Mungo fazuľa obsahuje veľa vitamínov skupiny B a niektorých minerálov – horčíka, železa, mangánu a medi, ďalej obsahuje mungo fazuľa kyselinu listovú a preto je vhodná pre tehotné a dojčiace ženy.
Bio mungo fazuľa je oproti iným strukovinám dobre stráviteľná a nespôsobuje nadúvanie tak, ako pri iných strukovinách.
Výhonky mungo fazule obsahujú veľa vitamínu C a vitamínu K.
Návod na prípravu: Mungo namočíme na 10 - 12 hodín do vody. Vodu zlejte a varte v novej vode cca 40 - 60 minút.
Použitie: Môžeme ju použiť ako varenú do rôznych jedál, alebo nechať naklíčiť a pridať do šalátov, či konzumovať samotné.
Mungo fazuľa sa používa najmä v čínskej aj indickej kuchyni. Varená sa môže použiť do hustých zeleninových polievok, do zmesí so zeleninou alebo mäsom či ako základ vegetariánskych fašírok.
Zloženie: mungo fazuľa v bio kvalite
Doplňujúce údaje
Mungo krém so zelerom a píniovými orieškami
Ako detoxikovať pečeň a žlčník, jarná očista časť II.
Nakličovanie semienok, správny postup pre najlepšie využitie
Prosim najskôr sa prihláste.
Prihlásiť saVytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.
Prihlásiť saVytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.
Prihlásiť sa
Napíšte hodnotenie produktu