Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Rúž na pery Puro Bio

Rúže so skvelým krytím a trvácnosťou. Vyberte si z moderných odtieňov.

Čítať ďalejShow less
12,80 € (s DPH)
* Dodané do 1-2 dní
Odtieň (rozkliknite)
Posledné kusy v sklade
Kód:
6455/459
Výrobca:
Obľúbené1
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Nádherné pery patria ku každej žene. Rúž na pery je prirodzenou poslednou bodkou za vašim líčením, či je to už denné alebo večerné líčenie. Každá žena má rada rúže, ktoré sa neotláčajú, dlho vydržia a majú dobré krytie. Tieto podmienky spĺňa kozmetika Puro Bio, ktorá má aj čosi navyše a to je kvalitné zloženie.

Rúž PuroBio má hustú krémovú konzistenciu, skvelé krytie a dobrú výdrž na perách. Obsah olejov a voskov v zložení zabezpečí hydratáciu a ochranu jemnej kožičky vašich úst.

Ricínový olej je veľmi hustý rastlinný olej, ktorý sa používa od pradávna v starostlivosti o vlasy, kožu i riasy.  Je podobný keratínu, ktorý je prítomný najmä vo vlasoch a nechtoch. Pravidelným vtieraním vlasy i nechty zosilnejú a naberajú na odolnosti. Aplikovaním na pokožku sa vytvára film, ktorý zamedzuje odparovaniu vody z kože, čo napríklad pomáha predísť suchým perám. Ricínový olej sa používa v domácej starostlivosti aj na spevnenie rias.

Sľudy (mica) tvoria skupinu minerálov a bežne sa vyskytujú v prírode ako malé kryštály. Slovo "sľuda" (mica) znamená "žiariť", kvôli výraznému jasu týchto minerálov. Sľuda má pozitívny vplyv na reguláciu mazotvorby kože a súčasne má upokojujúci účinok na pleť. Pre jej výnimočný jas sa bežne používa v kozmetických produktoch pri výrobe očných tieňov, rúžov a make-upu.

Certifikát: organic CCPB, Nickel tested

Upozornenie: Prípadný biely povlak na rúži je daný jeho prírodným charakterom, nie je závadou na výrobku.

Certifikát CCPB je európsky certifikát s pôvodom v Taliansku, ktorý posudzuje potraviny, textil aj kozmetické výrobky. Certifikát sa udeľuje 2 druhom kozmetických výrobkov, t.j. označenie pre organickú kozmetiku alebo kozmetiku s organickými zložkami.

Organická kozmetika musí obsahovať min. 95% organických zložiek a nemôže obsahovať ropné deriváty (parafín), formaldehyd, GMO a syntetické farbivá a vône.

Ingredients/INCI: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, COCONUT ALKANES, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), C10-18 TRIGLYCERIDES, CI 77007 (ULTRAMARINES), EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, STEARYL BEHENATE, MICA, CI 77491 (IRON OXIDES), POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, CI 77492 (IRON OXIDES), COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CI 77742 (MANGANESE VIOLET), GLYCERYL ROSINATE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, CI 77499 (IRON OXIDES)

*zložky z bioprodukcie

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6455/459

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Taliansko
Váha/gramáž/objem
3,5g

Špeciálny kód

ean13
8051411361091

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa