Rastlinná alternatíva smotany bez laktózy, vhodná na varenie aj pečenie
Používame cookies
Súbory cookie a ďalšie technológie používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.
-
1 Čo sú to súbory cookie?
Súbory cookie sú malé časti údajov uložené v textových súboroch, ktoré sa ukladajú do vášho počítača alebo iného zariadenia pri načítaní webových stránok v prehliadači. Používajú sa vo veľkej miere na "zapamätanie" si vás a vašich preferencií, a to buď pri jednej návšteve, alebo pri viacerých opakovaných návštevách.
-
2 Ako používame súbory cookie
Súbory cookie používame na rôzne účely. Niektoré súbory cookie sú potrebné z technických dôvodov; niektoré umožňujú personalizované prostredie pre návštevníkov aj registrovaných používateľov; a niektoré umožňujú zobrazovanie reklamy z vybraných sietí tretích strán.
-
3 Kontrola súborov cookie
Návštevníci môžu chcieť obmedziť používanie súborov cookie alebo úplne zabrániť ich nastavovaniu. Ak zakážete súbory cookie, upozorňujeme, že niektoré funkcie našej služby nemusia fungovať správne.
-
4 Informácie, ktoré zhromažďujeme
Informácie o vás zhromažďujeme len vtedy, ak na to máme dôvod - napríklad na poskytovanie našich služieb, na komunikáciu s vami alebo na zlepšenie našich služieb.
Predstavuje zdravú a chutnú, rastlinnú alternatívu smotany. Na rozdiel od ostatných smotán na varenie sa mandľová smotana nezrazí, ani keď sa zmieša s kyslými prísadami ako je citrón, víno či horčica
100% rastlinná v biokvalite. Obsahuje iba 8% tuku. Sladená iba agávovým sirupom. Neobsahuje laktózu, lepok, cholesterol a sóju.
Zloženie: voda, mandle* (7 %), mandľový olej*, agávový sirup*, emulgátor: slnečnicový lecitín, stabilizátor: xantán, arabská guma, morská soľ, prírodná mandľová aróma* * z ekologického poľnohospodárstva
Použitie: Je vhodná na zahusťovanie omáčok, polievok, na cestoviny či k zelenine. Vyskúšajte tiež do múčnikov, alebo do kávy či čaju.