4390
Popis: Polysacharid príbuzný škrobu alebo pektínu. Nahrádza lepok (zlepšuje tak kvalitu bezlepkového výrobku), lenže viažu vodu, takže treba do cesta pridať o niečo viac vody. Ovplyvňuje štruktúru a viskozitu pečiva. Pôsobí ako stabilizátor v pekárenských výrobkoch, ktorý napomáha predlžovať trvanlivosť pečiva. U bezlepkových zmesí nahrádza funkciu lepku. Vhodný do všetkých druhov ciest.
Zloženie: xantánová guma
Použitie: kávovú lyžičku xantanovej gumy rozmiešajte v 100ml horúcej vody a primiešajte do cesta
Váha/gramáž/objem | 100g |
Krajina pôvodu | Čína |
Skladovanie | v suchu a tme |
Bielkoviny | 0g |
Sacharidy | 0g |
Tuky | 0g |
Energia | 1334kJ/320kcal |
Soľ | 0g |
Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.