Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Tuhý šampón s kodicionérom - Ylang-ylang XL 50g KVITOK

Šampón s podmanivou vôňou ylang-ylangu pre všetky typy vlasov

Čítať ďalejShow less
7,55 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
6772
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Koncentrovaný tuhý šampón s exotickou vôňou kvetu Ylang Ylang doplnenou o citrusové tóny je určený pre všetky typy vlasov, najmä však pre svetlé vlasy, ktoré pri pravidelnom používaní rozžiari prášok z kurkumy a citrónový esenciálny olej.  

Pre lepšiu starostlivosť je šampón obohatený o prírodnú neiónovú kondicionačnú zložku – inulín a komplex tzv. rastlinného keratínu.

✓  vlasy sú čisté, lesklé, dobre sa rozčesávajú

✓  jednoducho sa používa

✓  dobre pení a dôkladne čistí

✓  nezaťažuje vlasy a pokožku hlavy

✓  malý, ľahký a dobre prenosný

Tuhý šampón dokáže plne nahradiť klasické tekuté šampóny, je šetrnejší, neobsahuje propylén glykol, parabény, lauryl sulfát sodný (SLS), silikóny, či umelé vône a farbivá. Šampón neobsahuje ani vodu, a teda nepotrebuje chemické konzervanty.

Obsahuje prírodné zložky, ako sú kvetinové a bylinkové hydrolátybambucké masloesenciálne olejebylinkové výťažky.

Hlavnou zložkou šampónu sú tenzidy derivované z kokosového oleja, ktoré účinne odstraňujú nečistoty a mastnotu z vlasov a pokožky hlavy. Nedráždia oči a sliznice, ani nevysušujú pokožku na rozdiel od často používaných SLS (lauryl sulfát sodný) alebo SLES (sodium laureth sulfát). Vďaka nim šampón vytvára bohatú penu, a je vhodný pre použitie v mäkkej aj tvrdej vode. Tieto tenzidy sú biologicky odbúrateľné.

Tuhý šampón Ylang Ylang je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä však pre vlasy svetlej farby.

Kurkumový prášok sa používa ako prírodné farbivo pre farbenie vlasov – treba však brať do úvahy, že šampón je oplachový prostriedok, takže na to, aby vlasy boli sfarbené, nemá dostatočne dlhý čas pôsobenia. Pri pravidelnom používaní dodáva lesk a podporuje prirodzené tmavé sfarbenie vlasov. Zároveň však upokojuje podráždenú a citlivú pokožku.

Zmes esenciálnych olejov (ylang a citrón) pôsobí proti vypadávaniu vlasov a vzniku lupín.

Tuhé šampóny dokážu plne nahradiť klasické tekuté šampóny, sú šetrnejšie, neobsahujú agresívne tenzidy, ktoré pokožku vysušujú a dráždia, ako je SLS (sodium lauryl sulfate), SLES (sodium laureth sulfate), silikóny či syntetické vône a farbivá.

Šampóny neobsahujú ani vodu, a teda nevyžadujú pridanie klasických konzervačných látok. Sú plne a ľahko biologicky odbúrateľné a nezaťažujú životné prostredie.

Obsahujú prírodné zložky, ako sú harmančekový hydrolát, bambucké maslo, esenciálne oleje či bylinkové výťažky.

Ide o tzv. syndety – teda šampóny na báze jemných rastlinných tenzidov derivovaných z kokosového oleja (SCI a SLSA), nejde o šampóny na báze mydla, po ktorých je nutné použiť kyslý oplach.

Vďaka jemným tenzidom účinne odstraňujú nečistoty a mastnotu z vlasov a pokožky hlavy. Vďaka nim šampón vytvára bohatú penu, a je vhodný pre použitie v mäkkej aj tvrdej vode.

Šampóny sme obohatili aj o prírodnú kondicionačnú zložku – inulín, ktorý vyhladzuje a udržiava hydratáciu vlasu a vlasovej pokožky.

Nová receptúra tiež obsahuje tzv. komplex rastlinného keratínu – čo je zmes kukuričného, pšeničného a sójového proteínu. Ide o rastlinnú vegan náhradu klasického keratínu bežne používaného vo vlasovej kozmetike, a v receptúre nahradil pôvodný ryžový proteín. Hydrolyzované proteíny majú menšie molekuly, ktoré lepšie penetrujú do vlasu (konkrétne do kutikuly). V našom tele patria medzi kľúčové zložky, ktoré sa často označujú ako NMF (natural moisturizing factor – prirodzený hydratačný faktor). Tieto zlúčeniny sú zodpovedné za udržiavanie vlhkosti a pružnosti pokožky tým, že priťahujú a zadržiavajú vodu.

Vďaka trojkombinácii rastlinných proteínov tento komplex zlepšuje hydratáciu vlasu, posilňuje štruktúru, chráni pred vysúšaním, dodáva hebkosť a lesk, zabraňuje lámavosti a štiepeniu. Poskytuje vlasom ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, napomáha zaceleniu vlasu pri začínajúcom štiepení a poškodení kutikuly, zvyšuje ich pevnosť a pružnosť. Viditeľne zlepšuje kvalitu vlasov, sú menej rozlietané a hydratované.

Všetky šampóny obsahujú tiež pantenol (provitamín B5), ktorý zlepšuje kvalitu vlasov, zvyšuje lesk a znižuje lámavosť vlasov.

Glycerín, bambucké maslo – zabraňujú vysušovaniu vlasovej pokožky.

Ingredients/INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (jemný tenzid z kokosového oleja), Chamaemelum Nobilis Distillate (harmančekový hydrolát), Sodium Lauryl Sulfoacetate (jemný tenzid z kokosového oleja), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Water & Hydrolyzed Corn Protein & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein (komplex tzv. rastlinného keratínu), Canaga Odorata Flower Oil (esenciálny olej Ylang Ylang), Citrus Limonum peel Oil (esenciálny olej Citrón), Inulin (rastlinný polysacharid – neiónová kondicionačná zložka), Panthenol (provitamín B5), Glycerin (rastlinný glycerín), Curcuma Longa Root Powder (prášok z kurkumy), *Linalool, *Farnesol, *BenzylBenzoate, *BenzylSalicylate, *Geraniol, *Limonene

*vyskytujúce sa prirodzene v siliciach

Obsah zložiek prírodného pôvodu: 100%.

Tento produkt neobsahuje žiadne konzervačné látky, syntetické parfumy či silikóny.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6772

Doplňujúce údaje

Skladovanie
na suchom mieste
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
50g

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa