Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Havlíkov šampón 13 rastlín

Málo penivý šampón so špeciálnym zložením určený na silnú regeneráciu vlasov a podporu ich rastu

Čítať ďalejShow less
13,30 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5692
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Stimulačný, málo penivý šampón z 13 najúčinnejších rastlín, vybraných pre silnú regeneráciu vlasov, ich posilnenie a podporu rastu.
Havlíkov stimulačný šampón 13 rastlín sa šetrne stará o poškodené vlasy a pokožku hlavy, účinne podporuje rast vlasov a komplexne posilňuje vlasovú pokožku. Výsledkom sú nádherné zdravé a prirodzene lesklé vlasy.
Vlasová pokožka je veľmi komplexná oblasť kože. Nikde inde sa v koži nevyskytuje toľko mazových a potných žliaz ako tu. Vlasová pokožka je pre vlasy zdrojom výživy. Vďaka jej kvalitnému prekrveniu je pre ňu a vlasy zaistené zásobovanie regenerujúcimi látkami. BIO šampóny neobaľujú vlas ani jeho okolie a vaša vlasová pokožka môže dýchať, vlas je správne hydratovaný, čím získava na pružnosti a lesku. Upozorňujeme, že trvá dva mesiace, než si vlasy navyknú na novú starostlivosť a zbavia sa chemických látok.

Použitie: šampón naneste na vlhké vlasy a poriadne vmasírujte do pokožky hlavy. Nechajte pár minút pôsobiť a opláchnite vlažnou vodou.

Účinné látky v produkte:

Žihľava dvojdomá: podporuje rast vlasov, dodáva im lesk a hebkosť

Lopúch väčší: stará sa o poškodené vlasové vlákna

Rooibos: chráni vlasy pred poškodením voľnými radikálmi

Svetlík lekársky: chráni vlasy pred toxickými látkami

Ovos siaty: má vplyv na regeneráciu vlasov

Pohánka siata: antioxidačné a detoxikačné účinky

Slez lesný: pomáha pri liečbe kožných ochorení

Orech kráľovský: zmierňuje prejavy lupienky

Levanduľa lekárska: účinná prevencia proti lupinám

Rozmarín lekársky: zlepšuje prekrvenie vlasového skalpu

Chmeľ otáčavý: pomáha pri liečbe furunkulózy

Blahovičník guľatoplodý: prekrvuje kožu a podporuje proces hojenia

Citrón: prevencia proti vypadávaniu vlasov

Zloženie: Aqua (pitná voda), Sodium Cocoamphoacetate (jemná umývacia zložka), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate  (jemná umývacia zložka), Lauryl Glucoside (jemná umývacia zložka), Sodium Cocoyl Glutamate (jemná umývacia zložka), Glycerin (Humektant), Polygonum Fagopyrum Peel Extract (Pohánka siata), Juglans Regia Leaf Extract (Orech kráľovský), Arctium Lappa Root Extract (Lopúch väčší), Avena Sativa Straw Extract (Ovos siaty), Sodium Benzoate (prírodný konzervant obsiahnutý v ovocí), Potassium Sorbate (prírodný konzervant obsiahnutý v ovocí), Lavandula Angustifolia Herb Extract (Levanduľová silicia), Urtica Dioica Extract (Žihľava dvojdomá), Humulus Lupulus Cone Extract (Chmeľ otáčavý), Malva Sylvestris Leaf Extract (Slez maurský), Aspalathus Linearis Extract (Roiboos), Euphrasia Officinalis Extract (Svetlík lekársky), Coco-Glucoside (jemná umývacia zložka), Glyceryl Oleate (vosk z rastlinných olejov), Lavandula Angustifolia Oil (olej Levandule lekárskej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rozmarínová silicia), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Blahovičník guľatoplodý), Camphor (z prírodných éterických olejov), Citrus Limon Peel Oil (Citrónová silicia), Limonene (z prírodných éterických olejov), Linalool (z prírodných éterických olejov).

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5692

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu a v chlade
Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
200ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa