Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Včelí peľ emulzia 400 ml

O zázračných účinkoch včelieho peľu ste isto počuli. Teraz si ich môžte overiť používaním tejto emulzie s vysokou koncentráciou

Čítať ďalejShow less
26,99 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
3684
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Emulzia je vhodná na vnútorné užívanie, má  maximálnu vstrebateľnosť. Včelí peľ je vysokým zdrojom zinku a vitamínu B-6, preto je neobyčajne účinný pri depresiách, môže desenzibilovť organizmus, preto je dobrým prostriedkom proti alergiám.

Peľ je bakteriostatický, zvyšuje elimináciu odpadových látok a jedov z tela, má vysoko detoxikačnú schopnosť. Včelí peľ je účinný pri poruchách hormonálnej činnosti, ktoré sa v súčasnosti pomerne často vyskytujú. Hlavnou príčinou týchto porúch je nadmerný stres a nie príliš vyrovnaný životný štýl, ktorému je vystavných čoraz viac ľudí.

Je vhodné ho používať i počas chemoterapie, lebo zabezpečuje nadvládu zdravých buniek. Obsahuje aj lecitín, ktorý pomáha pri trávení a metabolizme tukov a zlepšuje efektívnosť imunitného a nervového systému.

Používa sa i pri predmenštruačnom syndróme, na získanie životnej sily a energie, pri podvýžive, pri zvýšenej hladine cholesterolu, na choroby pečene, na zväčšenú prostatu a pri chronickej únave. Tento prípravok je pripravený so špeciálnou emulziou, ktorá zabezpečí veľmi dobrú stráviteľnosť peľu. 

Tento prípravok je vynikajúci aj pre športovcov a to pre svoju prirodzene vysokú energetickú hodnotu. Zloženie peľu je veľmi pestré. Včely zbierajú z kvetov a iných častí rastlín nielen nektár, ale aj veľké množstvo kvetného peľu a formujú ho do podoby malých granuliek. Svojím zložením je včelí peľ úplne unikátny a v podstate predstavuje kompletný doplnok výživy.

Zloženie: včelí peľ, lipový čaj, včelí med, lieh. Obsahuje spektrum 18 aminokyselín vrátane 8 esenciálnych, ktoré si naše telo nedokáže vyrobiť samo. Ďalej obsahuje všetky vitamíny typu B-komplex, vitamín C, D, E, K, betakarotén a provitamín A. Je bohatým zdrojom minerálov, enzýmov a koenzýmov, mastných kyselín rastlinního pôvodu, sacharidov a proteínov. Je určený na vnútorné použitie.

Dávkovanie: deti: 1kávová lyžička denne, pri výskyte niektorých zdravotných problémov je možné dávku zvýšiť na 2-3 lyžičky denne
dospelí: 1 polievková lyžica denne
ľudia po 40-ke: odporúča sa piť 2 lyžice denne, pri niektorých zdravotných problémoch sa môže zvýšiť na 3 lyžice denne
Konzervácia liehom nespôsobuje žiadne prekážky a pri odporúčaných dávkach je obsah alkoholu takmer zanedbateľný.

UPOZORNENIE: Po užití liehu je ideálne cca 2 hodiny neriadiť motorové vozidlo.
Krajina pôvodu Slovensko
Objem 250ml
Uchovávajte na suchom a tmavom mieste
Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
3684

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa