Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Peeling Ovocný sad

Pravidlené odstraňovanie odumretých častí tela je dôležité pre zamatovú a jemnú pokožku. Teraz v omamnej ovocnej vôni.

Čítať ďalejShow less
7,97 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
3517
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Nenechajte sa prosiť a poďte s nami na omamnú prechádzku jablkovým sadom. Nadopujte svoj myseľ úžasnou a energickou vôňou zeleného jablka a šťavnatého lesného ovocia a povzbuďte svoje telo s naším peelingom! Odstráňte odumreté čiastočky kože a urobte ju jemnou, hebkou a krásnou. Náš peeling okrem blahodarných olejov (olivový, palmový a kokosový) obsahuje jablčnú dužinu, plody šípky, trnky a lesného ovocia, pomarančovú kôru a kvety ibišteka. Vzbudzuje dobrú náladu, osviežuje, oživuje myslenie, prekrvuje pokožku a dezinfikuje.

Zloženie/Ingredients: Sodium Chloride (kamenná soľ)*, Potassium Iodate (Jodičnan draselný), Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Brusnica čučoriedková)*, Malus Domestica Fruit Extract (Jabloň nízka)*, Prunus Cerasus Extract (Čerešňa višňová)*, Vaccinium Myrtillus Fruit (Brusnica čučoriedková)*, Iron Oxide (minerálna farbiaca zložka)

*certifikovaná organická zložka

Použitie: Do sprchy: Krúživými pohybmi vmasírujte peeling do pokožky celého tela hlavne na suché miesta ako lakte, chodidlá a kolená. Na pokožke ostane nemastný olejový film, preto nie je potrebné použitie hydratačného krému. Do vane: Pridajte vhodné množstvo výrobku do kúpeľa a po rozpustení pripravíte olejovo-soľný kúpeľ k úžasnému relaxu.

Odporúčame použiť 2-3 razy týždenne.

UPOZORNENIE: Nepoužívať na podráždenú pokožku, rany a nezahojené rany.

Tip Babičkinej záhrady: Táto vôňa je úžasná pre všetkých, ktorí cítia nedostatok energie, sú prepracovaní, prípadne pod veľkým stresom. Kombinácia ovocných vôni v tomto jedinečnom soľnom peelingu Vám zaručene zlepší náladu a dodá potrebnú energiu

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
3517

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
255ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa