Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Odličovacia voda Kvapka rosy

Šetrná odličovacia voda vhodná pre všetky typy pleti

Čítať ďalejShow less
10,80 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
6423
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Jemná voda na odličovanie každodenného make-upu pre všetky typy pleti vyčistí vašu tvár tak, že bude čistá "ako lotosový kvet".

Osviežujúca čistiaca pleťová voda s jemnou lotosovou vôňou pre všetky typy pleti, ktoré sa každý deň stretávajú s prachom, smogom a suchým vzduchom.

S obsahom extraktu žihľavy dvojdomej, ktorá pôsobí dezodoračne a pomáha ku zdravému, sviežemu a krásnemu vzhľadu bez nedokonalostí. Žihľava navyše podporuje protizápalové procesy. Čistiacu pleťovú vodu sme obohatili o kvapku Pentavitinu pre lepšie hydratačné účinky.

Jemné, nedráždivé zloženie tejto vody zabezpečuje odstránenie nečistôt, prachových čiastočiek a tiež make-upu. Pleť je svieža a čistá.

Pentavitin® stimuluje kľúčové gény kožnej bariéry. Pokožka si tak udržiava hĺbkovú hydratáciu a to až po dobu 72 hodín. Jeho unikátna molekulárna stavba má schopnosť hĺbkovo hydratovať pokožku, posilniť jej bariérové funkcie, zjemniť povrch kože a to pri pravidelnom používaní už po 2 týždňoch.

Žihľava dvojdomá má protizápalové účinky, urýchľuje hojenie rán a pôsobí dezodoračne. Je tiež vhodná k detoxikácií pleti. Žihľava je odpradávna používaná na pleť, pomáha ku zdravému, sviežemu a krásnemu vzhľadu bez vyrážok. Podporuje protizápalové procesy, urýchľuje hojenie rán a pôsobí dezodoračne. Je tiež vhodná k detoxikácií pleti. 

Tocopherol (vitamín E) chráni bunky pred oxidačným stresom a negatívnymi účinkami voľných radikálov. Podieľa sa na stabilite bunkových membrán.

Aplikácia: Čistiacu pleťovú vodu naneste na vatový tampónik a jemne si s ním pretrite a očistite celý povrch pleti. Po každom čistení opláchnite pokožku čistou vodou, aby sa zmyli aj tie najmenšie nečistoty, pleť sa dokonale prekrvila a bola tak pripravená pre nanášanie krému.

Ingredients/INCI: Aqua (demineralizovaná voda), Propanediol (hydratačná látka z kukurice), Caprylyl/Capryl Glucosid (jemná čistiaca zložka rastlinného pôvodu), Disodium Cocoyl Glutamate (jemná umývacia zložka), Benzyl Alcohol (konzervant pre potraviny a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Saccharide Isomerate (Pentavitin®), Sodium Lactate (hydratačná zložka), Urtica Dioica Leaf Extract, (extrakt žihľavy dvojdomej), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Citric Acid (kyselina citrónová, slúži k úprave finálneho pH), Sodium Citrate (citrát sodný, slúži k úprave finálneho pH), Parfum (prírodná vonná kompozícia).

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6423

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
200ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa