Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Čistiace a odličovacie mlieko "Moissanit"

Jemné mlieko na dôkladné čistenie a odličovanie suchej a citlivej pleti

Čítať ďalejShow less
18,00 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
6721
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Odličovacie prostriedky často vysušujú pleť a preto ľudia so suchšou pokožkou majú často problém nájsť vhodný prípravok na čistenie pleti, ktorý by ich tvár nevysušoval ešte viac. Slovenský výrobca kozmetiky Mylo prináša riešenie pre citlivú pleť.

Odličovač jemne ale dôkladne čistí pleť, zbavuje ju mejkapu, nečistôt a mŕtvych kožných buniek. Môže sa používať denne a nevyžaduje si doplňujúce kozmetické prípravky na čistenie a tonizáciu.

93,58% zložiek je organického pôvodu. Odličovač je oftalmologicky a dermatologicky testovaný. Obsahuje 100% prírodný, organický emulgátor, ktorý preukázateľne zlepšuje hydratáciu pokožky.

Použitie: Mlieko vmasírujeme do pokožky a zmyjeme vodou alebo navhlčeným vatovým tampónom. Po odlíčení nanesieme hydratačné olejové sérum alebo krém. Mlieko je balené v sklenenom balení s praktickou pumpičkou.

Ingredients/INCI: Rosa Damascena Flower Water, Cistus Ladaniferus Leaf/Stem Water, Helianthus Annuus Seed Oil & Taraxicum Officinale Leaf Extract & Mentha Piperita Leaf Extract, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water, Aqua, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Babassuamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6721

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
200ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa