Shoyu san-J sójová omáčka

Shoyu san-J sójová omáčka

Natural Jihlava

Prírodne fermentovaná sójová omáčka na dochucovanie jedál, omáčok, zeleniny celý popis produktu

Cena s DPH2,52 €

Pridať do zoznamu želaní

Celý popis produktu

Popis: Sójová omáčka Shoyu je tradičný japonský výrobok na dochucovanie pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá či iné chemické prísady.

Táto sójová omáčka sa vyrába zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla (Aspergillus oryzae). Vyrába sa zo zmesi rozdrvených sójových bôbov, praženej pšenice a vody, ktorá prechádza dlhým procesom prírodného kvasenia. Tento proces si zachováva svoj prirodzený priebeh (podľa ročných období).
Shoyu zreje dlhé mesiace vďaka pôsobeniu fermentačných kultúr. Prostredníctvom týchto prirodzených procesov si shoyu zachováva dôležité látky, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Sójová omáčka priaznivo pôsobí na náš zažívací systém, pôsobí antibakteriálne – bráni prirodzeným spôsobom premnoženiu baktérií v jedle.

Použitie: Sójová omáčka je všestranné dochucovadlo. Je vhodné na ochutenie polievok, omáčok, na cestoviny, na dochutenie zeleniny, či prípravu ázijskýh jedál. Použiť ju môžete aj ako omáčku na sushi.

Zloženie: voda, sójové boby bio, morská soľ, bio pšenica

Použitie: Ako dochucovadlo.

Parametre tovaru
Váha/gramáž/objem220ml
Krajina pôvoduJaponsko
Skladovaniev chlade
Sacharidy6g
Tuky0g
Alergénysójové bôby a výrobky z nich, obilniny obsahujúce lepok
Energia250kJ/60kcal
Soľ5,26g

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Pridať príspevok

Pre pridanie hodnotenia sa musíte prihlásiť.
Ostatní zákazníci tiež nakúpili

Súvisiace články na blogu