Pšenica jednozrnka BIO
Bio pšenica jednozrnka na priamu spotrebu, zdroj bielkovín
Používame cookies
Súbory cookie a ďalšie technológie používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.
-
1 Čo sú to súbory cookie?
Súbory cookie sú malé časti údajov uložené v textových súboroch, ktoré sa ukladajú do vášho počítača alebo iného zariadenia pri načítaní webových stránok v prehliadači. Používajú sa vo veľkej miere na "zapamätanie" si vás a vašich preferencií, a to buď pri jednej návšteve, alebo pri viacerých opakovaných návštevách.
-
2 Ako používame súbory cookie
Súbory cookie používame na rôzne účely. Niektoré súbory cookie sú potrebné z technických dôvodov; niektoré umožňujú personalizované prostredie pre návštevníkov aj registrovaných používateľov; a niektoré umožňujú zobrazovanie reklamy z vybraných sietí tretích strán.
-
3 Kontrola súborov cookie
Návštevníci môžu chcieť obmedziť používanie súborov cookie alebo úplne zabrániť ich nastavovaniu. Ak zakážete súbory cookie, upozorňujeme, že niektoré funkcie našej služby nemusia fungovať správne.
-
4 Informácie, ktoré zhromažďujeme
Informácie o vás zhromažďujeme len vtedy, ak na to máme dôvod - napríklad na poskytovanie našich služieb, na komunikáciu s vami alebo na zlepšenie našich služieb.
Popis: Bio pšenica jednozrnka na priamu spotrebu. Jedna z prvých obilnín, ktorú človek začal pestovať. Múka z nej je vhodná na pečenie nekysnutých múčnikov z dôvodu nižšieho obsahu lepku. Jednozrnka je stará odroda pšenice. Pripravíte z nej vynikajúce šaláty, chutné prílohy, nátierky alebo karbonátky. Múka z nej je vhodná na pečenie nekysnutých múčnikov z dôvodu nižšieho obsahu lepku.
Zloženie: 100% bio pšenica jednozrnná
Základná príprava: Bio jednozrnku prepláchneme, vložíme do hrnca s osolenou vodou, pridáme pár kvapiek oleja. Nemiešame. Dĺžka varenia je individuálna. 30 minút – zrno je chrumkavé, 60 minút – zrno je rozvarené, vhodné do pomazánok, na prípravu kaše.
Doplňujúce údaje
- Energia
- 904kJ / 216kcal na 100g
- Tuky
- 4,2g na 100g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny
- 0,6g na 100g
- Sacharidy
- 64,5g na 100g
- Bielkoviny
- 15,06g na 100g
- Soľ
- 0,01g na 100g
- Skladovanie
- v suchu
- Krajina pôvodu
- Maďarsko
- Váha/gramáž/objem
- 500g
- Alergény
- obilniny obsahujúce lepok (jačmeň, pšenica, ovos…) a výrobky z nich,