Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Bambucké mydlo extra výživné 100g YEMNA

Prírodné mydlo s obsahom bambuckého masla vhodné na celé telo, aj na citlivú pokožku

Čítať ďalejShow less
4,90 € (s DPH)
*
Nie je skladom
Kód:
5838
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Odolné tuhé mydlo, ktoré sa vám tak skoro nespotrebuje. Mydlo s vysokým obsahom bambuckého masla, ktoré príjemne hydratuje pokožku a udržiava ju vláčnu a sviežu.

Mydlo vhodné do sprchy aj na tvár bez pridanej vône, vhodné aj pre detskú, citlivú a suchú pokožku. Je tvrdé a odolné, čiže sa Vám tak rýchlo nespotrebuje.

Hlavná zložka bambucké maslo vyhladzuje a zmäkčuje suchú,popraskanú pokožku.Vysoký podiel nezmydelnených látok-častíc tukov, ktoré sa neviažu na hydroxid aby vytvorili mydlo ale ostávajú nezmenené,čím sa mydlo stáva vyživujúcim.

Nerafinovaný bio avokádový olej obsahuje vitamíny, chlorofyl, aminokyseliny, proteíny má regeneračné a vyživujúce vlastnosti na pokožku.Obsahuje vysoký podiel nezmydelnených látok-sú to častice ktoré odolávajú saponikačnému procesu, nerozpúšťajú sa a tým dávajú mydlu zmäkčujúce vlastnosti. Mydlo má vďaka tomuto oleju zelenú farbu.

Ricínový olej dodáva mydlu hydratačné vlastnosti a jemné penenie.

Ingrediens/INCI: Butyrospermum Parkii (bambucké maslo )Butter, Aqua, Olea Europaea (Olivový olej)Fruit Oil,Cocos Nucifera (Kokosový olej )Oil, Sodium Hydroxid, Persea Gratissima (bio Avocadový olej)Oil, Ricinus Communis(ricínový olej)Seed Oil, Rosmarinus Communis Seed Oil-antioxidant.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5838

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
100g

Špeciálny kód

ean13
8588007333045

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa