
Tapioková múka/škrob

100% Graviola šťava

Africké čierne mydlo Akamuti

Dôležitá INFORMÁCIA PRE NAKUPUJÚCICH balíčky DETOX pečene
Pre enormný záujem o detox program, a s tým spojený nákup potravín prosím zvážte zadávanie objednávok z dôvodu vysokej pravdepodobnosti nedoručenia zásielok do 15.4.
Pre ČR už na objednávky zadané po 12:00 hod pondelok 12.4. je nemožné ich doručiť na štvrtok.
Pre SVK (aj ČR) pokiaľ ste stotožnený s tým, že vám zásielka príde pravdepodobne v piatok doobeda (alebo po víkende), môžete si objednávku zadať.
To by pre vás znamenalo individuálne neskoršie začatie programu.
Avšak berte do úvahy, že postupne vvypadávajú niektoré potraviny (koreniny, klíčenie, krúpy, riasy, sezam olej,...)
Prirodzene bezlepková ryžová múka s jemnou chuťou vhodná na prípravu rezencov, dezertov a sladkostí
Popis: Prirodzene bezlepková ryžová múka hladká. Ryžová múka je známa hlavne v juhovýchodnej Ázii, kde sa používa na výrobu rezancov, dezertov a iných sladkostí. Je jemnej chuti vďaka čomu je ideálna na pečenie. Výrobky z nej upečené nemajú žiadnu špecifickú chuť a získajú ľahkosť. Je to tiež vynikajúce zahusťovadlo na omáčky a rôzne krémy. Najväčšou výhodou je jej ľahká stráviteľnosť oproti iným múkam. Existuje ryžová múka z bielej a hnedej ryže. Múka z bielej ryže má veľmi jemnú chuť. Múka z hnedej ryže si zachováva vyššiu nutričnú hodnotu a má orechovú chuť. Je výborná na prípravu cookies. Použitie príliš veľkého množstva môže spôsobiť zrnitú textúru a drobivosť. Najlepšie je ryžovú múku používať v kombinácii s múkami s vysokým obsahom bielkovín, aby sa vyvážila štruktúra a cesto držalo pekne pohromade. Ryžová múka patrí medzi základné múky na bezlepkové pečenie.
Zloženie: múka z lúpanej ryže
Použitie: Na pečenie a zahusťovanie.
Doplňujúce údaje
Prosim najskôr sa prihláste.
Prihlásiť saVytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.
Prihlásiť saVytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.
Prihlásiť sa
Napíšte hodnotenie produktu