Hraška vanilková

hraska-vanilkova

Ceria

5304

Náhrada vajíčok pre vegánov a alergikov. Používame ju do cesta na sladké jedlá (palacinky, koláče, múčniky) celý popis produktu

Cena s DPH1,70 €

Pridať do zoznamu želaní

Celý popis produktu

Popis:  Hrašku Vanilka uplatníme ako náhradu vajíčok pri príprave palaciniek a lievancov, kysnutých knedlí a koláčov, najrôznejších múčnikov, perníkov a cukroviniek, na prípravu obaľovaného ovocia v cestíčku.

Zloženie: hrach, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), fruktóza, vanilka, zmes korenia, prírodné antioxidanty.

Použitie:

Príprava cestíčka: 100 g Hraška Vanilka zmiešame s 200 ml mlieka či vody. Jablká, ananás, banány alebo iné ovocie nakrájame na kúsky a najprv obalíme v suchej zmesi Hraška Vanilka a potom v cestíčku. Kladieme do horúceho tuku a opražíme z oboch strán

Zapekanie a príprava nákypov a žemloviek: Pre zapekanie uvaríme Hraška Vanilka pre lepšiu stráviteľnosť na bešamelovú omáčku. Príprava omáčky pre 5 osôb: 100 g Hraška Vanilka povaríme 20 minút s 600 ml vody alebo mlieka. Po uvarení zmiešame omáčku so zapekaným pokrmom a dáme piecť do rúry.

NÁHRADA VAJEC v sladkých cestách: (cca 30 g za jedno vajce = asi 1 polievková lyžica) kysnuté cesto: buchty, koláče, vianočky, lupačky, plnky, ovocné knedle zemiakové cesto: šišky, halušky, knedle a iné.

NÁHRADA VAJEC v palacinkách a lievancoch: 1/3 múky na palacinky či lievance nahradíme Hraškou Vanilka, necháme 20 minút odležať a postupujeme bežným spôsobom.

Tip na zapekanie: Prevarením Hrašky Vanilka vopred sa vyhneme riziku, že pri krátkom zapečení zostane surová. Chuť pokrmu bude lahodná, nie horkastá, s chuťou po hrachu.

Parametre tovaru
Váha/gramáž/objem250g
Krajina pôvoduČeská republika
Skladovaniev suchu
Bielkoviny18,0g na 100g
Sacharidy53,5g na 100g
Tuky3,4g na 100g
Energia1452kJ/343kcal
Soľ0,1g na 100g

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Pridať príspevok

Pre pridanie hodnotenia sa musíte prihlásiť.
Ostatní zákazníci tiež nakúpili