Vyhľadávanie na blogu

Hraška na zahusťovanie bezlepková

hraska-bezlepkova

Ceria

4491

Hraška jemná je zmes na zahusťovanie polievok, omáčok, či na obaľovanie a vyprážanie. Bezlepkový výrobok celý popis produktu

Cena s DPH1,90 €

Pridať do zoznamu želaní

Celý popis produktu

Popis:  Hraška jemná na zahusťovanie.  Hraška jemná na rozdiel od Hrašky pikantnej má znížené množstvo korenia, soli a je úplne vynechané chilli a cesnak. Hraška jemná je preto vhodnejšia pre deti a niektoré diéty. Hraška má prirodzene vysoký obsah vlákniny a je zdrojom horčíka a zinku. Neobsahuje lepok ani cholesterol.

Zloženie: hrach 70%, zmes obilnín (kukurica, ryža, proso), soľ s obsahom 40% draslíka, zmes korenia

Používame pri príprave: slaného pečiva, knedlí ako kysnutých tak aj zemiakových, cestovín halušiek a do závarky, do slaných palaciniek a lievancov, placiek a fašírok alebo sekanej. Pri príprave jedál typu miešané vajíčka, lečo, karfiolový mozoček, slané nákypy a zapekané jedlá.

Z Hrašky uvaríme bešamelovú omáčku. Pre 5 osôb zmiešame 100 g hrášku a 600 ml vody a 20 minút povaríme. Bešamelovú omáčku zmiešame so zapekaným pokrmom a dáme zapiecť do rúry alebo pridáme do špenátu, či leča namiesto vajíčok.

Hraška je ochutená hrachová zmes, ktorá zdravšie nahradí (vysoký obsah vlákniny, zdroj horčíka a zinku) klasický trojobal (v cestíčku obalíte všetko ako v trojobale), zápražku (zahustíte polievku, omáčku) a vajcia (v karbonátkach, v ceste, pri zapekaní).



Parametre tovaru
Váha/gramáž/objem250g
Krajina pôvoduČeská republika
Komentáre Názory a otázky návštevníkov
Do polievky
05.11.2016

Kvalitný a chutný výrobok. Výborná na zahustenie, namiesto múky. Mám ju stále po ruke.

    Pridať príspevok

    Pre pridanie hodnotenia sa musíte prihlásiť.
    Ostatní zákazníci tiež nakúpili

    Súvisiace články na blogu