
Jablčná vláknina

Lahôdkové droždie Tebi

Bezlepkovú múku z cíceru využijete napríklad na prípravu nekysnutého chleba roti
Cícerová múka vzniká mlynským spracovaním zŕn cícera. Používa sa v zmesi s pšeničnou múkou na prípravu nekysnutého chleba (roti) alebo sa pridáva do najrôznejších pekárenských produktov. Výborná je do zmesi na obaľovanie mäsa pred vyprážaním. Blahodarne pôsobí aj ako pleťová maska.
Cícer je ľahko stráviteľná strukovina, ktorá má vysoký obsah kvalitných bielkovín, vysoký obsah rozpustnej vlákniny, esenciálne mastné kyseliny, vápnik, železo, horčík, fosfor a vitamíny skupiny B. Obsahuje zdravé, nenasýtené tuky, ktoré pomáhajú pri znižovaní hladiny cholesterolu v krvi.
Vzhľadom k nízkemu glykemickému indexu je vhodnou súčasťou jedálnička aj tých, ktorí majú problém s normálnou hladinou krvného cukru. Je bohatý aj na kyselinu listovú, vitamín
Zloženie: cícer
Použitie: na zahustenie, do placiek, na halušky, na knedličky, do polievky ...
Doplňujúce údaje
Prosim najskôr sa prihláste.
Prihlásiť saVytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.
Prihlásiť saVytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.
Prihlásiť sa
Napíšte hodnotenie produktu