
Kypriaci prášok z vínneho kameňa 40g Bio JIHLAVA

Pohánkové vločky BIO

Pšenová bezlepková cereálna kaša

Múka z mletej pohánky. Bezlepková múka, vhodná aj pre celiatikov
Pohánková múka sa vyrába zo zŕn Fagophyrum sp. Táto rastlina sa radí do čeľade stavikrovitých a hoci to nie je obilnina, býva medzi obilniny, vďaka svojim múčnym zrniečkam, radená. V súčasnosti dochádza po celom svete k veľkému rozvoju pri pestovaní pohánky.
Zloženie: pohánková múka
Použitie: Pohánková múka sa dá použiť ako pri pečení, tak pri varení. Pri zmiešaní s inou múkou krásne zvýrazní chuť pokrmov a pečiva.
Pozn.: Pre tradičnú kuchyňu má ale jednu malú komplikáciu. Vďaka tomu, že v nej nie je obsiahnutý lepok, tak klasické svadobné koláče z nej neurobíte. Túto malú nepríjemnosť môžete vyriešiť pridaním xantanová gumy, ktorá pomáha zlepšovať nielen vlastnosti cesta, ale aj pečivo s ňou bude oveľa dlhšie krehké a bude vám pomalšie vysychať.
Doplňujúce údaje
Hokkaido - mrkvová omáčka a celozrnné obilné placky so zelerom
Prosim najskôr sa prihláste.
Prihlásiť saVytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.
Prihlásiť saVytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.
Prihlásiť sa
Napíšte hodnotenie produktu