Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Šípkový peeling mastná pleť 30ml KVITOK

Dôkladné a pravidelné čistenie pleti pomáha MASTNEJ a PROBLEMATICKEJ PLETI zbaviť sa mastnoty a akné

Čítať ďalejShow less
8,45 € (s DPH)
* Dodané do 1-2 dní
Skladom
Kód:
6127
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Minimálne raz za týždeň by ste vašej tvári mali dopriať hĺbkové čistenie pomocou peelingu. Peeling odstráni odumreté bunky z povrchu pleti, dodá jej sviežosť a prirodzene ju napne. Pleť tak bude pôsobiť zdravšie a vy sa zbavíte jemných vyrážok, ktoré sú typické pre mastnú a problematickú pleť.

Použitie: Peeling sa nanáša na predtým vyčistenú pleť. Pred každým použitím ho dôkladne premiešajte (najlepšie lyžičkou alebo špachtličkou). Naneste malé množstvo peelingu na vlhkú pleť, prípadne ho zmiešajte s malým množstvom vody, aby sa lepšie roztieral.

Pleť jemne premasírujte pomalými krúživými pohybmi, najmä v oblasti čela, nosa a brady (T-zóny). Okolie očí vynechajte. Dôkladne opláchnite pleť vlažnou vodou a dočistite navlhčeným vatovým tampónom (alebo malým uteráčikom).

Používajte max. 1 krát za dva týždne. Nakoniec ošetrite pleť hydrolátom a použite hydratačný krém.

Ingredients/INCI: Moroccan Lava Clay (Rhassoul marocký íl), Corylus Avellana Seed Oil (olej z lieskových orieškov), Cannabis Sativa Seed Oil (konopný olej – organický, nerafinovaný), Rosa Mosqueta Powder (šípkový peelingový prášok), Melia Azadirachta Leaf Powder (nimbový – Neem prášok), (bambucké maslo – organické, nerafinované), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (esenciálny olej Čajovník), Citrus Limonum Peel Oil (esenciálny olej Citrón), Mentha Piperita Oil (esenciálny olej Mäta), Tocopherol (prírodný Vitamín E), *Limonene

*vyskytujúce sa prirodzene v siliciach

Obsah zložiek rastlinného pôvodu: 100%.

Tento produkt neobsahuje žiadne konzervačné látky, syntetické parfumy či ropné deriváty.

Slová výrobcu:

Máš mastnú lesknúcu sa pleť s veľkými pórmi a častým výskytom vyrážok? Vyskúšaj jemný pleťový peeling, ktorý odstráni odumreté bunky a jemne a šetrne prečistí zanesené póry.

✓ jemne a šetrne prečistí zanesené póry

✓ účinne odstraňuje odumreté kožné bunky

✓ zjemňuje a rozžiari pleť

✓ zlepšuje prekrvenie pokožky

✓  prírodné zloženie nedráždi pleť 


Odlíčenie a čistenie pleti je zásadným krokom (podľa mňa úplne najdôležitejším) pri starostlivosti o pleť. Ak tento krok vynecháte, tonizovať a hydratovať pleť už nemá zmysel, keďže póry sú zanesené a účinné látky nimi nemôžu prechádzať hlbšie do pokožky.


Jemný pleťový peeling je doplnkovým produktom pri starostlivosti o vašu pleť, ktorý veľmi jemne a šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky a prečistí ju. Pred použitím peelingu je potrebné pleť odlíčiť a vyčistiť. Nanášajte ho na navlhčenú pleť a jemne ju premasírujte. Peeling obsahuje farebné íly a výťažky z rastlín, preto je potrebné pleť dočistiť vatovým tampónom alebo malým uteráčikom. Po použití peelingových prípravkov sa objavuje začervenanie pleti, čo je normálna reakcia. Preto odporúčame na ošetrenie a tonizáciu pleti použiť hydroláty, ktoré pokožku upokojujú.


Jemný pleťový peeling pre mastnú/problematickú pleť obsahuje konopný olej, olej z lieskových orieškov, marocký íl, šípkový peelingový prášok, nimbový prášok a vitamín E. Táto kombinácia je účinná v boji proti mastnote a prečistí zanesené póry.

Konopný olej (organický, nerafinovaný): Má regeneračné a revitalizačné vlastnosti. Pomáha zmierňovať prejavy atopického ekzému, psoriázy, mykózy, zaparenej a zapálenej pokožky.

Olej z lieskových orieškov: Nezanecháva mastný film na pokožke. Má protizápalové, regeneračné a ochranné účinky. Reguluje tiež sekréciu kožného mazu, takže je ideálny pre mastnú pleť a pleť náchylnú k tvorbe akné.

Rhassoul marocký íl (organický): Tento íl je obľúbený vďaka svojej schopnosti viazať mastnotu, no zároveň nedráždi mazové žľazy. Má jemné exfoliačné a čistiace účinky.

Jemný šípkový peelingový prášok (organický): Získava sa zo semienok šípkovej ruže a vďaka svojim jemným časticiam je ideálny pre pokožku tváre. Jemne, ale do hĺbky ju prečistí a podporuje mikrocirkuláciu pleti.

Nimbový (Neem) prášok (organický): V ajurvédskej medicíne je tento prášok známy ako jeden z najúčinnejších detoxikačných a čistiacich prípravkov. Prečisťuje mastnú pleť, má antiseptické účinky a pomáha regulovať tvorbu mazu.

Bambucké maslo (organické, nerafinované): Skvele regeneruje a upokojuje precitlivenú pokožku po peelingu.

Receptúra je obohatená o organické esenciálne oleje (Čajovník, Mäta, Citrón), ktoré sú známe pre svoje silné antibakteriálne účinky, pomáhajú účinnejšie prečistiť mastnú pleť a regulovať tvorbu kožného mazu.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
6127

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v chlade, tme, suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
30ml

Špeciálny kód

ean13
85821507

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa