Kliknite pre viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Hliva ustricová huba extrakt

Hliva vitálna huba - podporný prostriedok pri oslabenej imunite

Čítať ďalej
24,06 € (s DPH)
*
Kód:
3027
Výrobca:
Štítky:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Skladom
Popis

Hliva ustricová sa v čínskej medicíne využíva k liečbe širokého spektra ťažkostí a je známa ako huba kvetinového neba. Je bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a ďalších látok, okrem iných aj prírodných statínov, ktoré priaznivo ovplyvňujú hladinu tukov v krvi.

Na týchto stránkach sa o účinkoch Hlivy príliš nedozviete. Hľadajte vo verejne dostupných zdrojoch.

Prečo je 30% polysacharidov pri našich hubách optimálna koncentrácia? Viac tu.

Testované v nemeckom Agrolabu.

Ideálne zloženie, maximálna sila a účinnosť

Hliva (hliva ustricová, Pleurotus ostreatus) je lupeňovitá jedlá huba, ktorá rastie na mŕtvych stromoch alebo pňoch. Nachádzame ju v trsoch.

Vďaka biofermentácii a následnému spracovaniu metódou horúcovodné extrakcie ponúkame vysoko kvalitný výťažok z hlivy v ideálnom pomere účinných látok pre najlepšie výsledky:

min. 30 % polysacharidov (reálne býva 33-34 %)

Obsah balenia: 90 kapsúl á 500mg extraktu - v želatínových alebo rastlinných kapsulách (rastlinné sú vhodné aj pre vegánov)

Hmotnosť obsahu netto: 55,8g

O Hlive

Rastie v chladnejších oblastiach po celom svete, a to najviac od teplejších jarných dní do novembra. Klobúky hlivy pripomínajú vačšie ustrice, odtiaľ pochádza jej meno, v angličtine potom znie oyster mushroom. Hliva je po stáročia známa v tradičnej čínskej medicíne, kde je využívaná k riešenie mnohých zdravotných ťažkostí a je známa z básne dynastie Sung ako “the mushroom of flower heaven” (huba kvetinového neba). Pestovanie hlivy sa začalo až v polovici minulého storočia. Prekvapivo nie v Číne, ale v Európe (Taliansku a Maďarsku). Hliva ustricová je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B, esenciálnych aminokyselín, nenasýtených mastných kyselín a  hlavne polysacharidov ‒ beta glukánov, kde je významný pleuran, ďalej terpény s ich predstaviteľom pleurotinom. Hliva je tiež zdrojom prírodných statínov, tj. látok znižujúcich hladiny tukov v krvi.

Dávkovanie:

zvýšená dávka: 3–10 kapsule denne (je vhodné poradiť sa s lekárom alebo praktikom čínskej medicíny)

bežná dávka: 1–2 kapsule denne

odporúčame užívať vždy 5 dní v týždni a 2 dni vynechať

kapsule užívajte na lačno (min. 30 minút pred jedlom alebo 60 minút po jedle), zapíjajte vodou alebo slabým zeleným čajom

pri užívaní medicinálnych húb odporúčame zvýšiť príjem vitamínu C, ktorý zvyšuje vstrebateľnosť účinných látok. Napríklad vo forme extraktu brazílskej čerešne Aceroly.

Upozornenie: Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporučané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neobsahuje efedrín, kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.

Produkty na týchto stránkach sú doplnkami stravy. Nejde o lieky a nie je možné ich za predpísané lieky zamieňať. Využiť môžete aj našu Poradňu.

UPOZORNENIE: Neobsahuje chemické farbivá a konzervačné látky. Neobsahuje lepok, sladidlá, laktózu. Vhodné pre vegetariánov. Výživový doplnok. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Odsúhlasené úradom verejného zdravotníctva SR.

Čítať ďalej
Detaily produktu
3027

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
55,8g / 90 kapsúl
Recenzie
Žiadne komentáre

Napíšte hodnotenie produktu

  • Kvalita:
  • Účinok:
Pomenujte produkt jednoduchými a krátkymi slovami
Nahrajte fotky:
Sem presuňte fotku alebo kliknite pre jej nahratie.
Kvalita
TČM
Niečo pre vás
16 ďalších skvelých produktov v tejto kategórii:
Odporúčané články

Bango fazuľa na smotane s restovanou hlivou ustricovou

NapísalAlena Dudasova 257 2021-03-19
Obľúbené
Smotanová omáčka, kde namiesto mäsa sa hrdo usmievajú bango fazule. Krémové a lahodné jedlo. Tentokrát doplnená...
Čítať ďalej

Menu