Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Šumivá bomba do kúpeľa romantická ruža

Bomba do kúpeľa so zmyselnou vôňou kvetov ruže šípkovej pre udržanie zdravej a žiarivej pokožky

Čítať ďalejShow less
2,19 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5599
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Zamatový dotyk kvetov, zmyselne úžasná a divoká vôňa Ruže šípkovej. Kvety ruže obsahujú vyše tristo cenných látok a tým prispievajú k udržaniu zdravej a žiarivej pokožky, ktorá sa odvďačí božskou jemnosťou a hebkosťou. Pôsobí protizápalovo, tonizujúco, hydratuje a revitalizuje mdlú pleť. Regeneruje poškodené bunky a spomaľuje starnutie pokožky. Ruža samotná a jej vôňa má aj antidepresívne účinky a je vhodná pri problémoch s nespavosťou.

Produktová rada Romantická ruža sa výborne hodí na zrelú pleť, ale aj na partie, ktoré prešli veľkou záťažou, napríklad stehná či bruško pri chudnutí alebo v tehotenstve.

Šumivá kúpeľová bomba ponúka dokonalú starostlivosť a uvoľnenie celému telu. Produkt obsahuje organický marhuľový a olivový olej, prírodné silice a iné blahodarné aktívne látky. Počas teplého kúpeľa sa rozťahujú póry pokožky a látky prenikajú ľahšie do organizmu. Obsiahnuté oleje priľnú na povrch tela a vytvoria nemastný hydratačný film, po ktorom pokožka ostáva jemná a vláčna.

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.

Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ:

Oliva európska (lat. Ollea Europae), Olivový olej      

  • Antioxidant
  • Krvný tlak
  • Normálna hladina cukru v krvi
  • Normálna činnosť gastrointestinálneho traktu
  • Prirodzená obranyschopnosť - odolnosť
  • Normálne funkcie dýchacieho systému
  • Vylučovanie - obličky - močové cesty

Ruža šípová (Rosa canina)  

  • Antioxidant
  • Normálnu činnosť močového mechúra a obličiek
  • Normálne trávenie
  • Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém
  • Normálne funkcie dýchacieho systému
  • Normálny stav kĺbov

Zloženie/Ingredients: Sodium Bicarbonate (hydrogénuhličitan sodný), Citric Acid (kyselina citrónová)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Prunus Armeniaca Oil (marhuľový olej)*, Aniba Rosaeodora Wood Extract (ružové drevo)*Rosa Damascena Flower Extract (ruža damascénska)*Iron Oxide (minerálna farbiaca zložka)

*certifikovaná organická zložka 

Použitie: Vložte výrobok do teplého kúpeľa, ktorý  sa v kontakte s vodou rozšumí a uvoľní obsiahnuté oleje a esenciálne oleje, zatiaľ čo Hydrogénuhličitan sodný zmäkčí vodu.

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5599

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
85g

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa