Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Šumivá bomba Citrusová

Bomba do kúpeľa s kokosovým olejom, mliečnymi proteínmi a jazmínom

Čítať ďalejShow less
2,19 € (s DPH)
*
Nie je skladom
Kód:
4321
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Očistite svoju pokožku,  spevnite ju a obnovte. Cíťte sa krásna a sebavedomá s jemnou pokožkou, ktorú dosiahnete pomocou našej šumivej gule. Aktívne látky v podobe kokosového oleja, mliečnych proteínov a jazmínu dodajú Vašej pokožke potrebné vitamíny a regeneráciu. Mliečne proteíny  stimulujú krvný obeh a pozitívne vplývajú na regeneráciu buniek pokožky - hlavne, ak je vysušená. Mliečne proteíny pokožku hydratujú a prispievajú k jej elasticite. Jazmín Vám dodá zmyselnosť, jeho afrodiziakálne účinky oceníte v spojení s jeho upokojujúcimi účinkami. Vypäté nervy, stres, úzkosť, nervozita a strach zmiznú. V spojení s mliečnymi proteínmi sa postará o Vašu pokožku, ošetrí kožné choroby a dokonca pomôže pri predmenštruačných symptómoch, kŕčoch a pri problémoch menopauzy. 

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.

Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ:

Olivový olej  

  • Antioxidant
  • Krvný tlak
  • Normálna hladina cukru v krvi
  • Normálna činnosť gastrointestinálneho traktu
  • Prirodzená obranyschopnosť - odolnosť
  • Normálne funkcie dýchacieho systému
  • Vylučovanie - obličky - močové cesty

Zloženie/Ingredients: Sodium Bicarbonate (hydrogénuhličitan sodný), Citric Acid (kyselina citrónová)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Prunus Armeniaca Oil (marhuľový olej)*, Goat Milk Powder (kozie mlieko, sušené)*, Cocos Nucifera (kokosovník)*, Vanilla Planifolia Fruit Extract (vanilka pravá)*

Použitie: Vložte výrobok do teplého kúpeľa, ktorý v kontakte s vodou sa rozšumí a uvoľní obsiahnuté oleje a esenciálne oleje, zatiaľ čo Hydrogénuhličitan sodný zmäkčí vodu.

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
4321

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
85g

Špeciálny kód

ean13
8586017850910

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa