Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Šumivá bomba do kúpeľa Ovocný sad

Osviežujúca bomba s éterickými olejmi a príjemnou ovocnou vôňou pre relaxačný a liečivý kúpeľ

Čítať ďalejShow less
2,19 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
4318
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Vložte šumivú bombu Ovocný sad do teplého kúpeľa  a sledujte, ako šumí a uvoľňuje svoju vôňu pomaranča, mandarínky a citrónu. Šumivá guľa zjemní Vašu pokožku, každý dotyk a pohladenie dostane zmyselnosť a krásu. Jedinečná ovocná kombinácia Vás vďaka vôni pomaranča, mandarínky a citrónu zbaví stresu, stimuluje Vás nielen po psychickej, ale aj po fyzickej stránke. Vďaka pomarančovej kôre Vás kúpeľ  dôkladne očistí od mastnoty alebo chemických látok. Citrón pomôže pri prevencii a odstraňovaní stareckých škvŕn a mandarínka znásobí skvelý zážitok z peelingové kúpeľa uvoľnením nervovovej sústavy.  

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.

.

Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ:

Olivový olej  

  • Antioxidant
  • Krvný tlak
  • Normálna hladina cukru v krvi
  • Normálna činnosť gastrointestinálneho traktu
  • Prirodzená obranyschopnosť - odolnosť
  • Normálne funkcie dýchacieho systému
  • Vylučovanie - obličky - močové cesty

.

Zloženie/Ingredients: Sodium Bicarbonate (hydrogénuhličitan sodný), Citric Acid (kyselina citrónová)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Prunus Armeniaca Oil (marhuľový olej)*, Citrus Limon Fruit Extract (citrónovník pravý)*, Citrus Reticulata Fruit Extract (mandarínkovník)*, Citrus Sinensis Peel Extract (citrónovník pomarančový)*, Citrus Grandis Fruit Extract (citrónovník obrovský)*, Iron Oxide (minerálna farbiaca zložka)

*certifikovaná organická zložka

.

Použitie: Vložte výrobok do teplého kúpeľa, ktorý v kontakte s vodou sa rozšumí a uvoľní obsiahnuté oleje a esenciálne oleje, zatiaľ čo Hydrogénuhličitan sodný zmäkčí vodu.

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

.

Šumivá guľa do kúpeľa predstavuje výnimočný výrobok pre spríjemnenie kúpeľa a navodenie úžasnej relaxačnej atmosféry. Prírodné suroviny rozmaznajú nie len zmysly ale i pokožku, ktorú zároveň vyživia a zanechajú ju jemnú a vláčnu práve vďaka pridaným organickým olejom ako sú marhuľový a olivový olej. Vzhľadom na svoje šetrné zloženie je kúpeľová bomba rovnako vhodná pre všetky typy pokožky. Pridané éterické oleje sa postarajú o neuveriteľne voňavý zážitok a prírodné farbiace zložky oživia kúpeľ hravými farbami i v ten najvšednejší deň! Doprajte si zaslúžený odpočinok, zrelaxujte svoje telo i myseľ a nechajte sa unášať úžasnými vôňami a neuveriteľnou jemnosťou pokožky :)

.

Bomba do kúpeľa je vhodná ako prísada do kúpeľa pre všetky typy pokožky a vekové kategórie.

.

> prírodné suroviny nedráždia pokožku a nevysušujú ju, práve naopak, po kúpeli ju zahalia do príjemného olejového filmu

> rozmaznávajúce olejčeky ako sú marhuľový a olivový pokožku vyživia a navrátia jej aj dávno stratenú vitalitu

> prírodné esenciálne oleje zabezpečia nezabudnuteľný zážitok a prevoňajú pokožku na dlhé hodiny

> farbivá reprezentované výhradne prírodnými rastlinnými práškami dodajú kúpeľu šmrnc a vyčaria pocit výnimočnosti

> šumivky do kúpeľa sú skvelým darčekom, ktorý poteší malých i veľkých :)

.

 > VEGAN ŠUMIVKA DO KÚPEĽA   

 > S OVOCNOU VÔŇOU   

 > PRE VÝNIMOČNÝ ZÁŽITOK  

 > OŠETRUJE POKOŽKU

.

V kolobehu bežných povinností, radostí a starostí častokrát zabúdame sami na seba, občas sa nám však chvíľka nerušeného pokoja žiada ako soľ. Práve vtedy je relaxačný kúpeľ výborným prostriedkom pre odbúranie stresu, vytriedenie myšlienok či načerpanie novej energie. Ukradnite si pre seba krátku chvíľku a doprajte si zaslúžený pocit výnimočnosti, kedykoľvek sa vám zažiada. Kúpeľová bomba premení záver náročného dňa na rozmaznávajúci zážitok pre vaše telo i myseľ. Ideálna je tiež pre spríjemnenie rutinného kúpania a nekonečnú zábavu malých nezbedníkov. Premeňte svoju kúpeľňu na miesto očisty nie len tela ale i ducha a miesto plné pozitívnej energie a radosti :)

.

HLAVNÉ ZLOŽKY

> zmes esenciálnych olejov ovocných plodov - podporuje mladistvý vzhľad, svojou vôňou pripomenie prekrásne slnečné letné prechádzky ovocným sadom

> marhuľový a olivový olej – dvojica jemných a výživných olejov pre hodvábne hebkú a ošetrenú pokožku

.

OBSAH

cca 85g

.

NÁŠ TIP

Nemusíte mať doma vaňu na to, aby ste si dokázali túto bombu užiť! Rozpustite kúpeľovú bombu v lavóriku s teplou vodou a doprajte zaslúžený wellness chodidlám, alebo týmto spôsobom pripravte upracované ruky na manikúru.

Bomba do kúpeľa je tiež výborným darčekom pre vašich blízkych!

.

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Šumivku môžete kombinovať s ktorýmkoľvek iným výrobkom Soaphoria. Zároveň je len na vás, či sa rozhodnete pre bombu do kúpeľa vo vašej obľúbenej vonnej edícii, alebo si príjemný čas strávený vo vani spestríte ich striedaním :)

.

VÔŇA VÝROBKU

Omamná a opojná vôňa skorého leta. Šťavnatá kompovícia s výraznými tónmi zeleného jablka, čučoriedok a višní.

.

FARBA VÝROBKU

Výrobok bez obsahu syntetických farbív vďačí za svoje ružovo-červené sfarbenie výhradne prírodným rastlinným extraktom a práškom.

.

KONZISTENCIA VÝROBKU

Výrobok má konzistenciu pevnej gule, ktorá sa pri kontakte s vodou začína za sprievodu jemného šumenia „topiť“. Kúpeľová bomba sa výnimočne môže vplyvom náhleho tlaku či nárazu rozdrviť na menšie kúsky alebo dokonca na prach, nemusíte sa však obávať, na účinky a použiteľnosť výrobku nemá táto zmena konzistencie vôbec žiaden vplyv :)

.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Výrobok neobsahuje syntetické konzervačné látky, napriek tomu je stabilný, avšak háklivý na vlhkosť. Dodržiavajte odporúčané skladovacie podmienky a po otvorení okamžite spotrebujte.

.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Výrobok je balený v celofánovom vrecúšku, ktoré síce na prvý pohľad pripomína plast, no v skutočnosti sa jedná o materiál vyrobený z celulózy - teda dreva. Po spotrebovaní výrobku vhoďte prázdny obal do kontajnera určeného na takýto typ odpadového materiálu.

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu výrobku v zero waste verzii, bomba do kúpeľa vám bude doručená v provizórnom “balení” z recyklovaného papiera.

.

APLIKÁCIA

Vložte výrobok do pripraveného teplého kúpeľa, resp. pod tečúcu vodu primeranej teploty. Výrobok v kontakte s vodou sa rozšumí, vytvorí penu a uvoľní obsiahnuté oleje a esenciálne oleje, zatiaľ čo hydrogénuhličitan sodný zmäkčí vodu. Odporúčaná doba pobytu v kúpeli je cca 15 až 30 minút.

.

UPOZORNENIA

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

.

ZLOŽENIE

Sodium Bicarbonate (hydrogénuhličitan sodný), Citric Acid (kyselina citrónová)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Prunus Armeniaca Oil (marhuľový olej)*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (brusnica čučoriedková)*, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň nízka)*, Vaccinium Myrtillus Fruit (brusnica čučoriedková)*, Prunus Cerasus Extract (čerešňa višňová)*, Hibiscus Sabdariffa Powder (ibištekový prášok), ***Citral, ***Citronellol, ***Eugenol, ***Geraniol, ***Limonene, ***Linalool, ***Amyl Cinnamal

.

*certifikovaná organická zložka

***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
4318

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
85g

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa