Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Bezfarebný zábal na vlasy henna 100g

Liečivá a regeneračná sily pre vaše vlasy. Posilní vlasy jemné a lámavé, podporí rast nových vlasov a dodá im lesk a objem

Čítať ďalejShow less
5,79 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
4049
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Francúzsky práškový rastlinný regeneračný vlasový zábal bez tonovacích účinkov, vhodný pre sveltohnedé až čierne vlasy, tiež na vlasy šedivé a prešedivelé. Používa sa aj v zmesi s inými rastlinnými vlasovými zábalmi a tiež v zmesi s rastlinnými vlasovými farbivami ako henna, indigo, orech alebo marena. Pravidelným a častým používaním tohto zábalu na vlasy sa hlbkovo regenerujú vlasy i vlasová pokožka.

Zloženie/Ingredients: Cassia italica, Lawsonia inermis

Účinky: Posilňuje jemné, riedke a oslabené vlasy, zabraňuje lámaniu a štiepeniu vlasov, zamedzuje prílišnému masteniu vlasovej pokožky, predchádza tvorbe lupín a zápalom vlasovej pokožky, zamedzuje nadmernému vypadávaniu a rednutiu vlasov, zabraňuje predčasnému šediveniu vlasov, chráni pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia, spevňuje vlasové korienky a podporuje rast vlasov, prinavracia vlasom pevnosť, pružnosť, objem a lesk.

Použitie: Do misky si pripravíme od 50g cassie pri krátkych po 100g pri dlhých vlasoch. Prášok zalejeme vodou alebo inou zálievkou pri teplote cca 60° C. Masu riadne premiešame.  Vytvorenú kašu nanesieme na umyté a mierne vlhké vlasy, ktoré potom prikryjeme igelitovou čiapkou a uterákom.  Prípravok necháme pôsobiť minimálne jednu až po dobu niekoľkých hodín. S dĺžkou pôsobenia rastie intenzita blahodarných účinkov cassie. Vezmite si zatiaľ svoju obľúbenú knižku :) Vlasy dôkladne umyjeme a ošetríme bežným postupom.

Tip: Pri svetlých a chemicky farbených vlasoch môžete zalievať prášok výluhom z harmančeka, ktorý má prirodzene zosvetľujúce účinky.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
4049

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
India
Váha/gramáž/objem
100g

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa