Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Aromaterapeutická zmes - Posilnenie zmyslov a ukotvenie (ZEM)

Aromaterapeutický rozprašovací olej na posilnenie vnímania vlastnej hodnoty a na osobný rast

Čítať ďalejShow less
12,39 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5846
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Popis: Kolekcia živlovej aromaterapie je postavená tak, aby posilňovala základné elementárne hodnoty životnej energie, ktorú v sebe nosíme. Má vynikajúcu terapeutickú hodnotu. Je zostavená z esenciálnych olejov, ktoré sú skombinované tak aby zo seba vydali svetlo, silu, jemnosť, kľud a harmóniu a aby posilnili našu životnú silu.

Zmes ZEM má vďaka svojim vlastnostiam vynikajúce ukľudňujúce účinky. Posilňuje vlastnú hodnotu človeka, jeho osobný rast, vnímanie životných zmien a ukotvenie. Éterické oleje v živle ZEM dodávajú tvorivú energiu, vyživujúcu silu a rozvážnosť ku konaniu.

Zem ochraňuje, poskytuje základ a stabilitu pre život. Všetky pevné časti v tele – kosti a zuby majú prevahu Zeme. Zem je chápaná a uctievaná ako veľká Matka, univerzálna rodička, živiteľka, ako nositeľka nevyčerpateľnej tvorivosti a výživy. Je to tkanivo života a pokiaľ naša planéta zomrie, zomrieme s ňou. Zem je prvok odvodený, pasívny. Je všetko, čo súvisí s hmotou – práca, peniaze, starosti, zmeny, rast, možnosti.

Symbol v rastlinnej ríši: koreň / Energia: pasívna/dcéra.

Psychická funkcia: intuícia, voľa, vedomie.

Pozitívne aspekty: odvaha, sebavedomie, vášeň, kreativita / Negatívne aspekty: podráždenosť, prchkosť, bezohľadnosť.

Dávkovanie a použitie: Aromaterapeutickú zmes použite na osvieženie vášho domáceho priestoru - nastriekajte si ju do miestnosti, alebo používajte ako osobný parfém

Ingredients/INCI: Esenciálne oleje použité v kompozícii: klinček (Syzygium aromaticum), bergamot (Citrus bergamia), škorica (Cinnamommum zeylanicum), rozmarýn (Rosmarinus officinalis)

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5846

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
50ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa