Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Aromaterapeutická zmes - Očista mysle (VZDUCH)

Aromaterapeutický rozprašovací olej na posilnenie komunikácie, vývoja a na prúdenie očistenej energie

Čítať ďalejShow less
12,39 € (s DPH)
*
Nie je skladom
Kód:
5845
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Kolekcia živlovej aromaterapie je postavená tak, aby posilňovala základné elementárne hodnoty životnej energie, ktorú v sebe nosíme. Má vynikajúcu terapeutickú hodnotu. Je zostavená z esenciálnych olejov, ktoré sú skombinované tak aby zo seba vydali svetlo, silu, jemnosť, kľud a harmoniu a aby posilnili našu životnú silu.

Zmes Vzduch má vďaka svojim vlastnostiam vynikajúce stimulačné účinky. Posilňuje komunikáciu, vývoj a pohyb vpred. Éterické oleje v živle VZDUCHU dodávajú do priestoru novú očistnú energiu, podporujú nové myšlienky a inteligenciu.

Vzduch – váta obsahuje kyslík, ktorý je dôležitý pre život. Vietor - pohyb vzduchu - ovplyvňuje pohyb. Vzduch je prvok odvodený, aktívny. Je symbolom všetkého, čo súvisí s myslením, vývojom, pohybom, postojom. Ukazuje vnútorné chyby a zmätky. Vzduch je chápaný ako vesmírny dych života. Je nepostihnuteľným poslom bohov. Veterný vír, podobne ako život a duša, obsahuje vzostupné a zostupné prúdy. Svojim prvým nádychom prichádza duša na tento svet a svojim posledným výdychom na tomto svete odchádzajú duše.

Symbol v rostlinnej ríší: list

Energie: AKTIVNA/SYN

Psychická funkcia: očista, myseľ, rozum, intelekt, komunikácia, pohyb

Pozitivne aspekty: veselosť, komunikatívnosť, inteligencia / Negativne aspekty: zádumčivosť, ľahkovážnosť, ohováranie, chlad. 

Dávkovanie a použitie: Aromaterapeutickú zmes použite na osvieženie vášho domáceho priestoru - nastriekajte si ju do miestnosti, alebo používajte ako osobný parfém

Ingredients/INCI: Esenciálne oleje použité v kompozícii: kadidlo (v Bursera sacra), limetka (Citrus aurantifolia), šalvia muškátová (Salvia Sclarea), eucalyptus (Eucalyptus globulus)

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5845

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
50ml

Špeciálny kód

ean13
8595228402856

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa