Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Aromasprej 4. čakra - Pre uvoľnenie

Sprej s obsahom bylín vhodných na upokojenie počas náročných dní, na relaxáciu pred spánkom

Čítať ďalejShow less
12,39 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5729
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Popis: Oleje v tejto zmesi majú vďaka svojmu zloženiu a účinkom vplyv na harmonizáciu tela a uvoľnenie energie. Navodzujú odpočinkovú, mierne osviežujúcu reláxaciu. Sú vhodné pre večerný odpočinok a zkľudňujú po náročnom dni.

Použitie: Éterické oleje v rozprašovači je možné použiť ľahko a rýchlo v domácnosti, kancelárii, aute i na cestách. Verný pomocník pri nepríjemných psychických i fyzických ťažkostiach, stačí vnímať príjemnú vôňu. Je možné použiť na vankúš pred oddychom i ako osobný parfém pri aplikácii na odev. Výrazne dopĺňa chýbajúcu energiu, odstraňuje nepríjemné pachy a predchádzajúce negatívne energetické stopy. Alkohol Denat stabilizuje vôňu a pri vdýchnutí vône veľmi rýchlo a účinne rozvádza energiu do krvného obehu. Nezanecháva stopy na odeve.

Tento olej odporúčame rozprášiť večer na vankúš alebo do priestoru v spálni, či detskej izbe - pre dobrý spánok a uvoľnenie.

Zloženie: V tejto zmesi sú obsiahnuté tieto 100% éterické oleje: amyris, mäta peprieporná, limetka, pomaranč, citrónová tráva, levanduľa

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5729

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
50ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa