Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Aromasprej 1. čakra - Intímna atmosféra

Aromaterapeutický sprej na posilnenie ženstva, pocitu pohody, kreativity a sexuálneho sebavedomia

Čítať ďalejShow less
12,39 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
5726
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Zázračná a účinná aromaterapia od Hanna Maria prináša spreje pre rôzne životné udalosti. Tento je zameraný na harmonizáciu prvej čakry.

Túto vôňu používajú najmä ženy ako svoj osobný parfém, ktorý ich naplňuje ženstvom. Výborný do spální a tiež pre zlepšenie uvedomenia si samého seba. Oleje obsiahnuté v tejto zmesi vďaka svojmu zloženiu a účinkom navodzujú pocit pohody, kľudu, radosti, mieru a príjemného rozpoloženia.

Zmes je určená pre slávnostnejšie príležitosti a pohodovú atmosféru.Dodáva pocit stability, kreativity, podporuje prebudenie skrytých síl a tvorivých schopností. Éterické oleje priaznivo podporujú harmonizáciu prvej čakry.

Psychická podpora zmesi:

sebauvedomenie

Použitie: Éterické oleje v rozprašovači je možné použiť ľahko a rýchlo v domácnosti, kancelárii, aute i na cestách. Verný pomocník pri nepríjemných psychických i fyzických ťažkostiach, stačí vnímať príjemnú vôňu. Je možné použiť na vankúš pred oddychom i ako osobný parfém pri aplikácii na odev. Výrazne dopĺňa chýbajúcu energiu, odstraňuje nepríjemné pachy a predchádzajúce negatívne energetické stopy. Alkohol Denat stabilizuje vôňu a pri vdýchnutí vône veľmi rýchlo a účinne rozvádza energiu do krvného obehu. Nezanecháva stopy na odeve.

Zloženie: Oleje obsiahnuté v tejto zmesi: pačuli, pomaranč, ruža, geranium

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
5726

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
50ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa