Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Čistič kuchyne

Ekologický prípravok na umývanie kuchyne. Odstraňuje mastnotu a vodný kameň z linky a pracovnej dosky

Čítať ďalejShow less
4,08 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
3854
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Popis: Prípravok je určený na umývanie a čistenie všetkých nesavých povrchov kuchyne - pracovných dosiek, kuchynských liniek, sporákov, drezov, digestorov, obkladov, dlaždíc a iných sklenených, smaltovaných a nerezových povrchov. Prípravok rýchlo a spoľahlivo odstraňuje zájdenú špinu, mastnotu a ďalšie nečistoty, mimo iného aj usadeniny z cigaretového dymu.

Zloženie/Ingredients: >30 % voda, >5-% sóda, neiónové povrchovo-aktívne látky, aniónové povrchovo-aktívne látky, mydlo, parfum. Bez prídavných konzervačných látok a farbív, bez chlóru.

Použitie: Prípravok nastriekajte na znečistenú plochu, nechajte 3-5 minút pôsobiť. Zotrite handričkou a opláchnite vodou.

UPOZORNENIE: S2 Uchovávajte mimo dosahu detí. Čistič nie je vhodný na čistenie savých materiálov a hliníka. Horúce alebo teplé povrchy nechajte pred nanesením prípravku vychladnúť. V prípade pochybností o kompatibilite prípravku s citlivými materiálmi vyskúšajte odolnosť povrchu nanesením na menej viditeľnú časť. Nekombinujte s ostatnými čistiacimi prostriedkami. Zamedzte dlhšiemu kontaktu s pokožkou. 

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
3854

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
500ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa