Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Deodorant (pazúch) bez sódy Mint

Vhodná alternatíva pre pokožku, ktorú dráždi sóda. Svieži prírodný deodorant bez sódy s mätou a čajovníkom

Čítať ďalejShow less
8,00 € (s DPH)
* Dodané do 1-2 dní
Skladom
Kód:
7811
Výrobca:
Obľúbené1
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Popis

Prírodný dezodorant od Ponio so silicami mäty a čajovníka je ideálny pre svieži začiatok dňa. Vôňa je univerzálna pre mužov aj ženy. Ocenia ho najmä ľudia s pokožkou, ktorú dráždi sóda. Namiesto sódy je založený na deodorizačnom účinku zlúčenín horčíka, kremelíny a prírodných silíc a olejov.

Deodorant nezabraňuje prirodzenému poteniu, ale jeho antibakteriálny účinok zabraňuje rozkladným procesom potu a teda aj nepríjemnému zápachu. 

Vegánsky produkt, obal 100% z papiera, recyklovateľný, kompostovateľný. 

Zloženie: Cocos Nucifera Oil, Helianthus Anuus Seed Oil, Magnesium Hydroxide, Hydrogenated Cetyl Olive Oil EstersE , Olea Europaea Fruit Oil and Hydrogenated Vegetable OilE , Diatomaceous EarthE , Helianthus Annuus WaxE , Magnesium Carbonate, Mentha Piperita Oil, Mentha Spicata Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Limonene*, Linalool* E Ecocert ;

* obsiahnuté prirodzene v siliciach

Použitie: Mechanizmus je vytláčací (nie vykrúcací). Pazúch jemne pošúchajte v podpazuší viackrát, aby sa začal roztápať a iba potrebné množstvo, aby ste ho nemali priveľa a nehrozilo ošúchanie o oblečenie (najmä tesne po nanesení). Proces vytlačenia je vratný, takže ak ho vysuniete príliš, naspäť sa dá vrátiť poklepaním o tvrdú podložku (napr. stôl), nepoužívajte tlak zhora, inak ho rozpučíte.

Ak je pre vás pazúch príliš tuhý alebo máte pocit, že sa ťažko rozotiera, naneste na jeho povrch pred použitím 1-2 kvapky vody, ktoré výrazne uľahčia roztierateľnosť pazúcha.

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
7811

Doplňujúce údaje

Skladovanie
v suchu
Krajina pôvodu
Slovensko
Váha/gramáž/objem
44ml

Špeciálny kód

ean13
8588006706970

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa