Kliknite pre viac produktov
No products were found.

Magnéziový olej v spreji ORIGINÁL

Revolučný a efektívny spôsob aplikácie magnézia priamo cez kožu. Vhodné aj pre tehotné ženy a športovcov.

Čítať ďalejShow less
14,90 € (s DPH)
*
Produkt už nie je dostupný k predaju.
Kód:
7459
Výrobca:
Obľúbené0
Pridať do želaní
Môže sa vám tiež páčiť
Žiadne položky
Popis

Popis: Magnézium Olej Original Spray je čistým 100% prírodným zdrojom chloridu horečnatého. 10 strekov dodá telu 285 mg (76 % odporúčanej dennej dávky) optimálne absorbovateľného horčíka.

Magnézium je jeden z najdôležitejších minerálov pre správne fungovanie tela, svalov a taktiež celého nervového systému. Zodpovedá za optimálnu distribúciu kyslíka do buniek, čo je dôležité nielen pre športovcov, ale aj pre všetkých aktívnych ľudí, prípadne pre ľudí s vysokým vypätím, ktorí sú vystavení psychickej a fyzickej únave.
Horčík v spreji je vstrebávaný priamo kožou, čím sa rýchlo dostáva priamo k svalom, ktoré efektívne vyživuje. Je tak oveľa účinnejšie a rýchlejšie ako tradičné tablety alebo kapsule. 

Správnou hladinou magnézia sa zvyšuje odolnosť tela proti únave a tiež sa zvyšuje pružnosť tela a schopnosť detoxikácie. Malo by sa užívať na dennej báze pre optimálne fungovanie svalov a nervov. Je tiež prírodným relaxantom, uvoľňuje a upokojuje. Horčík je potrebný tiež pre produkciu melatonínu, ktorý reguluje normálny spánok a významne tak ovplyvňuje kvalitu spánku a teda aj kvalitu vášho života.

Zvýšená potreba magnézia je charakteristická pre obdobie tehotenstva. Jednak je horčík potrebný pre zdravý vývoj plodu a tiež pre zdravie a energiu matky. Chráni pred predčasným pôrodom, pred tvrdnutím bruška, predčasnými sťahmi maternice a tiež pred nízkou pôrodnou váhou bábätka. Napomáha tiež k lepšej elasticite pokožky a preventívne pôsobí proti vzniku strií a popraskanej kože na tele. 

Použitie:  EasyBody™ Magnéziový Olej Original Spray je všestranný spray, ktorý môže byť nanášaný na akúkoľvek časť ľudského tela za účelom zvýšenej celkovej hladiny horčíka.

Pre dobrý celkový zdravotný stav odporúčame užívať 10 – 20 strekov Magnéziového Oleja Original Spray denne. Najjednoduchší spôsob je urobiť si z aplikácie ranný a večerný návyk.

Aplikujte na telo postupne 10 – 20 nástrekov podľa potreby a dôkladne vmasírujte. Najvhodnejší čas pre aplikáciu je po sprche či kúpeli, kedy je pokožka zahriata a jej póry sú otvorené, čo napomáha absorpcii.

Tento spray je vhodný pre každého a v akomkoľvek veku. Pre deti odporúčame znížiť dávku na polovicu, pretože potrebujú doplňovať menšie množstvo horčíka ako dospelí.

Pocit mravčenia či štípania je behom prvých aplikácií jednoducho normálny a je známkou nedostatku horčíka. Tento problém postupne zmizne tým, ako sa hladina horčíka v tele bude zvyšovať.

Magnéziový Olej Original Spray môže byť užívaný i orálne k zníženiu tvorby plaku a podpory zdravia ďasien. Jednoducho aplikujte jednu či dve dávky priamo do úst pred čistením zubov.

Magnéziový Olej Original Spray je vhodný užívať v priebehu tehotenstva.

Upozornenie: Magnéziový Olej Original Spray neužívajte v blízkosti očí a otvorených rán.

Obsah zložiek : na jednu dávku ( 10 strekov – 1,87 ml )

Horčík 76% DDD

Ďalšie zložky : čistená voda

INCI : Magnesium chloride hexahydrate 31 %

Čítať ďalejShow less
Detaily produktu
7459

Doplňujúce údaje

Krajina pôvodu
Česká republika
Váha/gramáž/objem
150ml

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa