Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Vysoký a nízky krvný tlak

Publikované 12-09-2016 4620
Obľúbené0

Ako na nízky krvný tlak

Imelo biele

Jedna kopcovitá čajová lyžička imela sa namáča 12 hodín v 1/4 litra vody, čo zodpovedá jednej šálke. Studený výluh sa potom mierne zohreje, precedí sa a pije po dúškoch. V boji proti nízkemu tlaku sa majú vypiť denne tri šálky imelového čaju.

Kapsička pastierska

Jedna kopcovitá čajová lyžička kapsičky pastierskej na šálku sa zaleje horúcou vodou, nechá sa pol minúty stáť, precedí sa a denne sa po dúškoch pijú dve šálky čaju.

Ako na vysoký krvný tlak

Poduška s plavúňom obyčajným

Vysoký krvný tlak môže spôsobovať zvýšená činnosť obličiek. Sama som trpela vysokým krvným tlakom a uľavilo sa mi, keď som si položila na obličky podušku s plavúňom. Jedna obliečka na podušku sa naplní 100 až 300g sušeného plavúňa, vždy podľa veľkosti postihnutej časti tela, a v noci sa leží na tejto "liečivej poduške".

Ešte účinnejšia je, samozrejme, poduška s čerstvým plavúňom, ktorá sa môže dávať na obličky aj preventívne proti zmenám krvného tlaku.

Kapsička pastierska

Jedna kopcovitá čajová lyžička kapsičky pastierskej na šálku sa zaleje horúcou vodou, nechá sa pol minúty stáť a denne sa po dúškoch pijú dve šálky. Kapsička je fenomenálna liečivá rastlina, pretože nielen znižuje vysoký tlak, ale aj zvyšuje nízky krvný tlak.

Imelo biele

To isté platí aj o imele bielom. Aj ono pomáha pri vysokom i pri nízkom krvnom tlaku. Jedna kopcovitá čajová lyžička imela sa namáča 12 hodín v 1/4 litra vody, čo zodpovedá jednej šálke čaju. Studený výluh sa potom trochu zohreje, precedí sa a pije po dúškoch. V boji proti vysokému krvnému tlaku sa majú piť denne tri šálky imelového čaju.

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa